Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявили про намір налагоджувати контакти з Росією.

Про це РБК повідомив відповідальний за формування державних інститутів і ідеологію в штабі Зеленського Руслан Стефанчук. За його словами, після перемоги на виборах люди з команди кандидата мають намір зібратися і розділити зони відповідальності за різні напрямки.

"Думаю, що напрямок, пов'язаний з контактами з Росією, для нас буде пріоритетним", — сказав він.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ось і викрав сам себе. Провокатор! Чого ж пропустив при цитуванні найголовніше... Умисне провокування...
Цитаю за тебе повністю:

"Нам потрібно шукати вихід із ситуації, нам потрібно завершення війни в найближчим часом", — підкреслив Стефанчук.

Всю порохоботскую братию - на свалку истории! К их прародителям - ольгинцам.
Прародители - рыги!
8cejfd.webp

Прошмандовкина, я посмотрю как ты через полгода-год запоешь, если на своих трусах раньше не повесишься

Порохоботы не могут без страшилок и оскорблений. Давай, лягушатина, эмигрируй в болото какое-нють. Квакать-куякать. В противном случае задушу тебя своим бюстгалтером. Наброшу, как лассо, бгг.:D

Владимир Кулеба
2 год ·
УПЕРЕД, ДО ПОВНОГО ОНОВЛЕННЯ ВЛАДИ!

Україна проголосувала проти брехні і корупції. Проти офшорів, сліпих трастів і незаконного збагачення. Проти тих, хто розкрадав п"ять років державу, а нас усіх тримав за дурнів. Хто зрадив Майдан і святу пам"ять героїв Небесної Сотні. Україна з Порошенком розрахувалася. Тепер головне - не допустити реваншу порошенків та його злодійських друзів на виборах до парламенту. Вигнати звідти всіх глитаїв, обрати достойних, чесних, незаплямованих і свідомих українців. Перший крок - зняти недоторканність, провести фінансовий аудит в Раді. Всі щаблі влади повинні бути оновлені і вичищені від гидоти. Так що святкувати будемо потім...

Когда ты уже лопнешь от злости, наконец?:D Порохобот нищясный.

Я не порохобот, а антизелебот. Я теперь буду глумиться над вами, *******ами, за то что вы выбрали тупорылого клоуна, всю его каденцию, буду вытирать ноги о ваши тупые ****а за каждый его зашквар, а судя по его тупейшим выходкам их будет полно, за каждый его провал и провальчик. Этот ***** с рукой коломойского в **** не должен был стать президентом Украины.
Президент Зеленский - этой позорище и днище для нашей страны.
И я бы даже сказал, диагноз или приговор...

Я не вангую никаких сильных негативных последствий, полгода хотелки Игоря Валерьевича будет сдерживать парламент, кабмин и правоохранительные органы, а дальше будем воевать против этой ****ины и коломойской пошести...

Окончательные данные экзит-пола: разрыв сократился

Ссылочка с картой и процентами в реальном времени

Владимир Кулеба
2 год ·
УПЕРЕД, ДО ПОВНОГО ОНОВЛЕННЯ ВЛАДИ!

Україна проголосувала проти брехні і корупції. Проти офшорів, сліпих трастів і незаконного збагачення. Проти тих, хто розкрадав п"ять років державу, а нас усіх тримав за дурнів. Хто зрадив Майдан і святу пам"ять героїв Небесної Сотні. Україна з Порошенком розрахувалася. Тепер головне - не допустити реваншу порошенків та його злодійських друзів на виборах до парламенту. Вигнати звідти всіх глитаїв, обрати достойних, чесних, незаплямованих і свідомих українців. Перший крок - зняти недоторканність, провести фінансовий аудит в Раді. Всі щаблі влади повинні бути оновлені і вичищені від гидоти. Так що святкувати будемо потім...

даю вам 70 дней

"Народ Украины просто вымел сраной метлой весь старый политический класс", - Саакашвили о результатах выборов. ВИДЕО

«Можно всё время дурачить некоторых, можно некоторое время дурачить всех, но нельзя всё время дурачить всех».
(с) Авраам Линкольн

Ребята-порохоботы. Вы потерпели сокрушительное фиаско. Тобто, обоср@лись по полной. И вы должны это признать. На "невидимом, идеологическом фронте". Хотя в баталиях ХФ не щадили живота своего. Но орденов вам не дадут. Памушо результат - прямо противоположный.

А где это насекомое-недоразумение, таракан малохольный, который всё время кричал: "ссыкун-ссыкун-зассыт-непридётнадебаты"?:іржач::іржач::іржач:

Як тільки зніме недоторканість так зразу будуть заяви на нього.
Якась баба в селі напише заяву шо Зеленський вкрав її корову.
Правда чи не правда, пофіг.
Раз є заява, доведеться приїхати і все зясовувати.
300 таких заяв протягом року і він тільки буде тим займатись шо їздити і давати пояснення.
Ні на шо інше не буде часу.

Новые генералы, Луценко и украинский язык: Зеленский поделился дальнейшими планами

Він звичайний брехливий надутий порохоботством провокатор... :іржач: Я його поставив вже давно в ігнор.

Кроме, как глумиться над кем-либо или чем-либо, он ни на что не годен. Кроме анализов. КПД равно нулю. В игнор, так в игнор.:D:пиво:

Мировые лидеры начали поздравлять Зеленского

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу