Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
нахуя вату захищати від вати? Ви між собою самі якось - десь пасєрєдінє дагаварітєсь. От і нагода вам іде, а я подивлюсь та буду коментувати і ржачні смайліки ставить.

Ми за 5 років війну не закінчили, а ви ****уйте і за 2 неділі закінчите, та без котлів всіляких. Так що вже без нас - ми ж змарнували 5 років і ніхуя не змінилось, стало лише гірше - вам тепер виправляти.

Це ти до кого звертаєшься? До олешек з нусами та паліями-березовцями? Тоді добре.:)

УПА могло ***рити і німців, і комуняр разом зі зрадниками - не думаю що ми гірші за вояків УПА.

Ти можеш обирати зараз любий бік окопів - твоя справа.

Я обрав не Пороха, а я обирав Україну, а не того, хто її віддасть ***лу. Пороха я до кінця 15го не підтримував і навіть зрадойобив іноді, але час іде і багато що я бачив, та знаю, з середини і питання до Пороха в мене є. Але... Я обираю перевіреного командира, а ти можеш йти з тим, хто жодного разу не керував боєм, не має такої освіти, не мав своїх втрат і взагалі нове обличчя - от ви підете з ним і звільните Донецьк з Луганськом. Але без мене - я буду спостерігати, та коментувати.
Ось ваші побратими - з ними ви за 2 тижні війну закінчити зможете, а ми були невдахами.

а з чого ти взяв, що ЗеКо- це мій вибір? Порох- не мій, це говорив, а вот що "квартал" -мій, я не говорив ніколи...

Це ти до кого звертаєшься? До олешек з нусами та паліями-березовцями? Тоді добре.:)

до виборців залупкина - вони ж всі дорікають чому не закінчили війну за 2 тижні... ну от шанс прийшов - закінчать за 2 тижні. Вони всі стомлені війною, жити стало ***ово - ну тепер вони заживуть і долар буде по 8.

кто-нить смотрит агонию пороха? Хотят Зеленого снять с выборов...

где ссылка есть? я жду любого поворота, по крайней мере до завтрашнего вечера- до оглашения экзитполов...

Анна Дзюба
18 апреля в 21:55
Порошенко : Беня, Отзови Зелю! я верну тебе Приват!
Коломойский: Га?
Порошенко: Ну, я вернул тебе Приват! Отзови Зелю!
Коломойский: Шо?
Порошенко: Ну Беня, Отзови Зелю! я ж отдал Приват.
Коломойский: А Шо он мой? А
ну раз Приват мой, я пошёл кофе пить
а Зеля , так он не мой , точно не мой....зуб даю !

до виборців залупкина - вони ж всі дорікають чому не закінчили війну за 2 тижні... ну от шанс прийшов - закінчать за 2 тижні. Вони всі стомлені війною, жити стало ***ово - ну тепер вони заживуть і долар буде по 8.

Да то ж риторика дебатна- усі все розуміють - довга справа.
Головне зберігати, як тільки можна життя наших воінів.

Проаналізуй програми двох кандидатів- дуже схожі.
Тільки до одного вже прилип "шоколад" й це всім вже відомо й видно, а другий, начебто:кручусь: ще не в шоколадній жіжі
Ось і все.

Да то ж риторика дебатна- усі все розуміють - довга справа.
Головне зберігати, як тільки можна життя наших воінів.

Проаналізуй програми двох кандидатів- дуже схожі.
Тільки до одного вже прилип "шоколад" й це всім вже відомо й видно, а другий, начебто:кручусь: ще не в шоколадній жіжі
Ось і все.

ніт, була нагода поспілкуватисьмінімум з десятком зекомандантів - ВСІ, без винятку хтять за 2 тижні , але більше того - вони знають ЯК!!! - просто нє стрелять. Ну от і всьо - нехай ****ують і роблять, а нормальні хлопи, реально кращі, зараз подали рапорти на звільнення - бо не бачать сенсу вату від вати захищати. Тим більше, що одна вата знаєяк треба закінчувати війну. Вобщім - удачі їм всім, а ми побачим.

В зелупи немає програми - є лише дешеві лозунги для бидла, котре живе зомбоящиком і холодильником, мізків там немає ,а тому "отнять всьо і падєліть" - ахуєнно просто і дуже подобається, чимвсє ват єті вот алігархі, которіх зеля посадит.

Вище я писав про командира в бою - от ви й підете з новим звільняти те, що ми за 5 років не зробили, а заодно зробите доляр по 8.

ніт, була нагода поспілкуватисьмінімум з десятком зекомандантів - ВСІ, без винятку хтять за 2 тижні , але більше того - вони знають ЯК!!! - просто нє стрелять. Ну от і всьо - нехай ****ують і роблять, а нормальні хлопи, реально кращі, зараз подали рапорти на звільнення - бо не бачать сенсу вату від вати захищати. Тим більше, що одна вата знаєяк треба закінчувати війну. Вобщім - удачі їм всім, а ми побачим.

В зелупи немає програми - є лише дешеві лозунги для бидла, котре живе зомбоящиком і холодильником, мізків там немає ,а тому "отнять всьо і падєліть" - ахуєнно просто і дуже подобається, чимвсє ват єті вот алігархі, которіх зеля посадит.
Iстину мовите. Тому попрошу до iгнору. Там для Вас зiбралася вiдмiнна компанiя.

ніт, була нагода поспілкуватисьмінімум з десятком зекомандантів - ВСІ, без винятку хтять за 2 тижні , але більше того - вони знають ЯК!!! - просто нє стрелять.

У мене на це - своя думка...
До речі - як справжні патриоти перед зовнішньою загрозою зекоманди та порохоботськи полки (під керівництвом провідників- олешек-хуєшек, гнусів-нусів та різних березовців-паліїв, сподіваюсь, підуть пліч о пліч за рідну Неньку. Може навіть головним атаманом буде син самого-пресамого:кручусь:

Ладно, не ссыте. Идите спать - завтра делайте свой сознательный выбор...

Будемо слідкувати, щоб все було добре в Україні.

На добраніч... й музична пауза від "Кому вниз"...

hafgc6.webp

За Каломойского и двор стреляю в упор! :іржач:

Ладно, не ссыте. Идите спать - завтра делайте свой сознательный выбор...
Будемо слідкувати, щоб все було добре в Україні.
На добраніч... й музична пауза від "Кому вниз"...
Вы здесь рано успокоились. Все обошлось, но могло быть иначе. Слава Богу, наши судьи чувствуют момент лучше чем пересiчнi громадяни. Ведь все висело на волоске...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сегодня еврейцы выбирают себе главнокомандующего... xD

А тебя эти миллиарды у.е. не интересуют и не смущает полное отсутствие реакции со стороны Президента, премьер-министра, главы СБУ и Генпрокурора?
Или главное в ходе расследования не выйти на самих себя?

Реакция с их стороны как раз есть.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну, и ***** ты это сюда притусовал? :незнаю:

Доброго избирательного утра!
Ну, что выберем кто будет лучить страну дальше?
Надоевший терапевт или задорный охлобыстин?

У мене на це - своя думка...
До речі - як справжні патриоти перед зовнішньою загрозою зекоманди та порохоботськи полки (під керівництвом провідників- олешек-хуєшек, гнусів-нусів та різних березовців-паліїв, сподіваюсь, підуть пліч о пліч за рідну Неньку. Може навіть головним атаманом буде син самого-пресамого:кручусь:
ми вже ходили за рідну країну - зекоманді не сподобалось, сказали, що то неправильно.
До речі, а що робили зекоманданти останні 5 років, особливо молоді інфантильні уйобки та тьолки, котрих вони пойобують - невже не було зовнішньої загрози??? Була, але їх не було, аж ось їх час настав.
Головне не сціть - ****уйте у ЗСУ і воюйте за свої переконання, а ми там точно зайві, ми ж не перестаємо стріляти, що докорінно суперечить вашому плану закінчення війни.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу