Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

З перейменуваннями!

Моглі бі буквамі назвать.
Такая практика существует, в том же Нуёрке есть т.н. "алфавитный город".
Хотя тоже популисты в последнее время начали всё переименовывать.
Даже хуже, делают двойные названия.

July25th_008.webp

Помню долгие срачи по поводу Жукова. Но и после полномасштабного до сих пор для многих "не всё так однозначно" и за русскими поэтами скорбят

Жуков, маршал СССР, мясник не считавшийся с жертвами вообще и при форсировании Днепра, в частности. Так что тут переименование уместно.

А за многими поэтами или писателями я грущу, да. Считаю непроходимой ******ью, что их убрали.

Но не за Тичиной, который написал "Партия вэдэ!" - скурвился, хоть и был неплохим поэтом.

и что Жуков сделал напомни?
а что Жуков не сделал, напомни? Можно вопросы как-то по-нормальному задавать? Вот ниже ответили

Жуков, маршал СССР, мясник не считавшийся с жертвами вообще и при форсировании Днепра, в частности. Так что тут переименование уместно.

Ви - відпрацьований матеріал. Два роки тому моєму здивуванню не було меж, як з кожної дитячого майданчика звучало: "Ой у лузі червона калина".
От для них, проспект Бандери і Шухевича буде Ок.
Закінчитесь ви, закінчаться срачі і бійки :пс:

Чудова пісня, популярна, мелодійна, з гарним змістом. Добре, що її відродили. Діти та онуки самі вирішуватимуть за проспекти.

Стосовно вас, пане фаріонівцю, то бажаю втричі більше і втричі скоріше того ж самого, про що палко мрієте у відношенні до мене. І срачі і бійки завжди там, де єбанутим нема спокою.

"Не дождетесь".(с)

Такая практика существует, в том же Нуёрке есть т.н. "алфавитный город".
Хотя тоже популисты в последнее время начали всё переименовывать.
Даже хуже, делают двойные названия.

July25th_008.webp
Обожє, я жє просто пошутіл, зачєм оні так бістро всє назвалі.

Ви - відпрацьований матеріал. Два роки тому моєму здивуванню не було меж, як з кожної дитячого майданчика звучало: "Ой у лузі червона калина".
От для них, проспект Бандери і Шухевича буде Ок.
Закінчитесь ви, закінчаться срачі і бійки :пс:
для этого сначала нужно победить, а то тенденции, прямо скажем не очень. Как бы все обратно не пришлось переименовывать

Моя особиста думка - не на часі 😡. Як і насильна мова, та багато іншого...
Все буде, але зараз не до того.
Я так розумію, це зовсім не просто - взяв і перейменував. Це мільйони коштів мимо армії. А значить - життя солдат, цивільних, а може і всієї України, якщо саме цих мільйонів не вистачить для перемоги.

Я так розумію, це зовсім не просто - взяв і перейменував. Це мільйони коштів мимо армії.
именно... на это деньги выделяются и не малые... разговаривал как то ещё до войны с человеком, который на Салтовке таблички на домах менял с новыми названиями... говорю ему - ну и сколько это удовольствие стоит?... он заулыбался и говорит - лучше не спрашивайте... не дёшево....
И сколько этих табличек на весь город нужно? а за ними подтягивается изменения в различных документах и прочее... в общем дело это очень затратное...

А Ви Адептік провокатор оказуєцця😳
Божє вас упасі, пані Анжєло, я просто размєстіл обйяву. В мене були раніше деякі претензії, але потім стало ясно, що ті, хто вирішують, вже все вирішили, тому краще зайнятися чимось, що можна змінити чи полагодити, так спокійніше.

Божє вас упасі, пані Анжєло, я просто размєстіл обйяву. В мене були раніше деякі претензії, але потім стало ясно, що ті, хто вирішують, вже все вирішили, тому краще зайнятися чимось, що можна змінити чи полагодити, так спокійніше.
Ну ілі так, да...

* многозначитєльно вздохнула

именно... на это деньги выделяются и не малые... разговаривал как то ещё до войны с человеком, который на Салтовке таблички на домах менял с новыми названиями... говорю ему - ну и сколько это удовольствие стоит?... он заулыбался и говорит - лучше не спрашивайте... не дёшево....
И сколько этих табличек на весь город нужно? а за ними подтягивается изменения в различных документах и прочее... в общем дело это очень затратное...
А скільки ще спиздять наші *****аси 😡, під цю тему...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

зато улицу в честь Стуса переименовали, давно еще. А вы не забывайте платить налоги на выплату этому судье. Щас уже он тыщ 200 в месяц получает

Моя особиста думка - не на часі 😡. Як і насильна мова, та багато іншого...
Все буде, але зараз не до того.
Я так розумію, це зовсім не просто - взяв і перейменував. Це мільйони коштів мимо армії. А значить - життя солдат, цивільних, а може і всієї України, якщо саме цих мільйонів не вистачить для перемоги.
А коли пам'ять про загиблих захисників для вас буде на часі? Скільки ще треба чекати 20,50,100 років? Я оце "не на часі" чую вже з 2008 року.

2024-07-28_023550.png

33.png

Ось скільки буде коштувати нова табличка для ОСББ. Ціни станом на липень 2024 року

2024-07-28_005133.png

2024-07-28_004655.png

Без імені.png

Назад
Зверху Знизу