Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тому що є такий колаборант. Здається, Юрій Кот.Почему нет улицы "Любимого кота" ?
Ну или просто Кота
Тогда проспект Астронавтов. Или Звёздные войны.У нас теперь астранавты будут,космонавты в прошлом
Меня как-то высмеяли, за паэтав Серебрянаго века, Волонтер-Бандеровец, после полномасштабного...Тичина у свій час був чудовим поетом Срібного віку.
**** ты...***, я зараз розридаюсь.
Як ви - нафталінові дрочери на совок - заїбали.
Іноді думаєш що "нема надії" як каже Торі. І ліпше піти в армію та вмерти гідно, ніж жити серед таких як ви.
Та раз чоловік в армії, мені треба одній дбати в тому числі про пенсіонерів, які чомусь ні разу не нафталінові. Люди по 60-70 років, якім оце ваше дрочерство незрозуміле. Люди, які на відміну від тебе, чорт сивий, ВЖЕ втратили дім і місто, але не ниють як ти. Тому що ці люди - українці. На відміну від.

мне жаль всех пострадавших. мои знакомые тоже потеряли дома в приграничье.. Знакомый дом построил в Липцах перед войной...А тебе **** персонально запрошую в наш дім у Вовчанську особисто мені це повторити. При нагоді. Як пускатимуть. Можеш починати ссяти в штанці, *****а диванна.
Ви - відпрацьований матеріал. Два роки тому моєму здивуванню не було меж, як з кожної дитячого майданчика звучало: "Ой у лузі червона калина".Це добре. Навіщо перетворювати місто на постійний майданчик для срачів та бійок?

Я вже пропонував перейменувати на Лудшій, але до Синєгубова ще не дійшла інформація, напевно. Почекаємо трохи.а чому б не змінити назву самого города Харків?![]()
це логічноВи - відпрацьований матеріал. Два роки тому моєму здивуванню не було меж, як з кожної дитячого майданчика звучало: "Ой у лузі червона калина".
От для них, проспект Бандери і Шухевича буде Ок.
Закінчитесь ви, закінчаться срачі і бійки![]()
краще наворожи на ***лаЯкщо ще якась ватно-зелена сивояйцева особистість мені щось пафосно з свого дивану тявкне, наворожу
перейменування вулиці на Бандери
встановлення барельєфу Шухевича на стіні біля підїзду
пам'ятник Петлюри - навпроти під'їзду Амінь.
Не совсем понял вопрос.А как у вас, улицы с номерами и нормально?
Я как раз о том, что самый нейтральный вариант.Не совсем понял вопрос.
Что может быть ненормального в улицах с номерами?