Статус: Офлайн
Повідом.: 20414
Повідом.: 20414
Я з вами згоден. Що розпалює, то розпалює. Наприклад, щоб люди не думали чому такі низькі зарплати та пенсії, чому не працює виробництво, чому такий високий рівень корупції тощо, підкидають закон про мови, який би вирівшився природнім шляхом, тим більше, що 80% громадян України це питання не хвилює взагалі. Треба гнати цю владу? Згоден. Але ж яку оберемо, хіба ж не таку? Не даремно ж кажуть, що народ обирає таку владу, якої заслуговує. Через це нам усім треба стати народом і не дозволяти розпалювати ворожнечу поміж собою. Тоді буде усе гаразд. Ось, коли прийдемо до громадянського суспільства й навчимося контролювати владу, коли будемо мати можливість за невиконання передвиборчих обіцянок та у випадку невиконання цих обіцянок будемо мати можливість позбавлення депутатських повноважень, тоді можна буде сподіватися на краще життя. А допоки цього немає, то так і будемо сваритися поміж собою.Подлая власть в этом государстве, я Вам скажу. Она разжигает намеренно нездоровые страсти людей и пухнет на них, как помои под солнцем. Надо власть гнать взашей от власти. Всю ВР скопом. Там нет ХОРОШИХ. Есть одно ******.
А чи не здається вам, що ви забагато на себе берете, через свою надзвичайно завищену самооцінку. А чого ж це ви думаєте, що я тільки к.т.н.?