Отаке ))
XfEEfsvnTA0
Наш губернатор, простий як Ленін, близький до народу, розмовляє мовою народу.
Хай керує далі народний губернатор.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Отаке ))
XfEEfsvnTA0
А ось для прикладу підручники для середньої школи з математики:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Почему бы не предоставить гражданам самим выбирать язык получения информации, общения с властями, обучения детей
А ось чудовий підручник з вищої математики⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Це, так. Навскидку. Бо, вже багато підручників і навчальних посібників українською мовою. І не тільки з математики.
Відставати від часу не потрібно.
І щоб закінчити розмову про нищення української мови навожу усього одну цитату із статті доктора фізико-математичних наук,
професора НТУУ “КПІ”, академіка АН ВШ України, засл. працівника освіти України "Документи про заборону української мови"
(XVII – XX ст.), яка на мій погляд грунтовно надає можливість ознайомитися з послідовним намаганням знищити українську мову
московськими правителями та їхніми прислужниками за часів Російської імперії, та Радянського Союзу.
...
Ніна Вірченко

Та ради Бога. Но только должна быть одно минимальное средство общения(в каждом государстве свое). В Украине - это украинский язык. В России - російська.
Иначе я на смогу в Закарпатье, например, купить фрукты и т.п.
В этой стране человек, который не может общаться(не понимает) украинским - иностранец.
Население зачастую в Закарпатье говорит на диалекте, с трудом напоминающем украинский язык. К примеру, в Берегово, вы долго будете искать надпись на украинском языке.

Конечно Ваше право рассматривать такие вопросы как развитие языков, культуры и т.п. в рамках одного города, улицы или отдельно стоящего дома. Но я думаю что все таки "на [эти] вопросы надо смотреть ширше". Во всяком случае я подразумевал (о поддержке украинского языка) всю территорию Украины.
Російськомовні громадяни Україні живуть в своїй "стране проживанія", вони - в себе удома.
Російськомовні громадяни Україні живуть в своїй "стране проживанія", вони - в себе удома.
Вообще не лезь в чужой монастырь со своим уставом.

Полностью согласен. Отсюда вывод: лингвоинвалиды либо ******, либо оккупанты, насаждающие свой язык.

Ежели этот немецкий экономист такое ляпнул, то сильно ошибся как и с победой коммунизма в мировом масштабе. А мог бы и у Энгельса проконсультироваться. Тот часто жил-бывал в Швейцарии и мог бы рассказать старшему партайгеноссе как они там со своими 4 языками управляются и кого считают оккупантом

Ваша трагедія, мовнюки, в тому, що російська й українська мови - споріднені, вони не потребуть перекладча.Полностью согласен. Отсюда вывод: лингвоинвалиды либо ******, либо оккупанты, насаждающие свой язык.
Ваша трагедія, мовнюки, в тому, що російська й українська мови - споріднені, вони не потребуть перекладча.
В побуті російськомовному українцю не треба спеціально вивчати мову.

Я в Харькове родился и живу.
И крыть их нехорошими словами есть черная неблагодарность со стороны наших национально свидомых сограждан
Згоден. Різниці між росіянами та росіянами-резидентами України (тому інколи вони теж можуть називати українцями), завезенами з Росії навіть у кількох поколіннях раніше (краще користуватися більш старим терміном "московіт", виключаючи емігранів з півночі, а не новоязом) нема ніякої.Различий между русскими и украинцами (лучше пользоваться более старым самоназванием малороссы, исключающим галычан, а не этим новоязом) не существует аж никаких.
що за хрєнотєнь? Єльцина, "вапщє-то", поносять якраз дрочуни на адінраздєльонньійпалітікамінародОни вон отстоявшего независимость Украины Ельцина поносят