Нє, тут же ш шукається машина під ДП, що цілком зрозумілий момент.
Всім вимогам, наче (хоча я далеко не фанат) відповідає Renault Koleos другого покоління. Кузов там саме по реношним канонам, зроблений добре. Краще за японців з зору ЛКП, не знаю, як так в рено виходить, але кузова живуть довго. Комфортно в салоні, не болід, але 2.0 дизеля там є.
Збирається в Кореї, на тому, що в нас був певний час, поки не згорів, були наклійки про це, ходова і підкапотка там вся від X-TRAIL , силові агрегати надійні, навіть за варіатор я поганого там не чув і сам сказати не можу. Хлопці якось казали, що багажник наче більший за Xtrail - з розкладеними сидіннями влазить більше корисного, помітили різницю.
Глянув авторіа - підозрюю, що якраз в районі 20К воно, як друге покоління, і вийде десь; воно ще й офіційно тут є/було, тобто можна шукати щось навіть від першого власника з реальним пробігом і добрим станом. Якщо з пригнаних, і це не тільки за рено, звісно - для себе я б дивився щось зі Швейцарії, мені в гарні часи саме звідти попадалися цікаві різні комплектації і сам стан був завжди добрим.
Можна і перше покоління останніх років випуску; на першому в гарні часи катався головний авіадиспетчер нашого аеропорту, нічого з ним не траплялося від слова зовсім, ми з ним часто пересікалися тоді, але там вигляд авто спеціфічний. Технічна сторона ок. Друге покоління виглядає візуально краще, але це вже кому як, мабуть.