Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Soldier25
  • Дата створення Дата створення
подполковніки-пенсіонери таке люблять - лічно наблюдав одного в своєму батальйоні, з подібним мерсом, так шо ти не тей-во..!
:D

Новості по кошаку є?
Ну може людина придбала це авто ще коли воно свіже було?)

Поки що тільки сусідських наловив 🐈🐈🐈🐈

Це щоб ригати щодня :D
У форумчанина Александр-1 був такий. Відгукувався про нього схвально. А дізайн то таке - хтось же їх купував.
Чому я питав про горізонт володіння. Якщо купувати вдовгу, це одне, якщо відкатати пару років під конкретну задачу, інше.

Останнє редагування:
От некропреміум саме те що треба 🤣 Це щоб з тачкою їбатись?)
Чого це нєкро?
Мерседеси молодші за 20 років - майже нові :ги:

Просто треба уважніше обирати, а не так як у нас люблять: взяти по низу ринку машину, бажано з-під таксі або араба, економити на обслуговуванні, ставити найдешевші запчастини і розказувати, які ненадійні вживані Мерседеси/БМВ/Ауді.

Коли я вижу таку об'яву, то чомусь (може мало досвіда у вживаних авто) стає перед очами картина авто, зібраного з двух, змотаного пробігу, та вислову "надіти на рога". Може як раз там все добре, а можна й влетіти, бо такі авто зазвичай не беруть, щоб їздити менше 10 тис на рік, як тут, якщо подивитись пробіг в Україні.
То треба до процесу трохи уважніше ставитися, щоб не купити такий увал.

Моя машина - моя однушка, це Рено мастєр до 2006 року, на трилітровому двигуні і 5-тиступкой. У будки три розміри. От коротиша, до лонга.
Ну, або тойота превія. Але бєнз.
30-тирічна автівка з пробігом до місяця і взад, і тричі скручєним?

30-тирічна автівка з пробігом до місяця і взад, і тричі скручєним?
Та похуй на той пробєг. Рєношнікі вміють робить двигуни до двох і від трьох літрів. Малолітражкі півмільйоннікі, а багатолітражкі мільйоннікі.

Та похуй на той пробєг. Рєношнікі вміють робить двигуни до двох і від трьох літрів. Малолітражкі півмільйоннікі, а багатолітражкі мільйоннікі.
Ти на тому Мастері їздив? :)
На великих бусах їзда - це робота, а не задоволення.

На великих бусах їзда - це робота, а не задоволення
Я на крафтері броньованому їздив, мені нравилось. Але хочеця шось менше. Туран, кадік... Сценік... В дастері покатався - дастер не хо

Я на крафтері броньованому їздив, мені нравилось. Але хочеця шось менше. Туран, кадік... Сценік... В дастері покатався - дастер не хо
Кстаті да. Дастєр. Із мінусов - ЗзАді барабанні гальма. Всьо вродє.

Ви би озвучілі свою рєальную хотєлку. Шоб нє растєкацца мислью
Та хуй його зна... Хотю машинку... Або Турана, або хранцуза.... Счас, якщо 27.07 не виграю бєнве від новой пошти, то пездець

Назад
Зверху Знизу