Тут могла бути ваша реклама
Статус: Онлайн
Повідом.: 11347
Всем здарова!
Короч, думал, шо моя коняка доездит до победы, но не тут то было. Доехал до Харькова и поставил в гараж. Нужно варить лонжероны-хуероны... Короче, кузовщина по пизде, овчинка выделки стоить не будет.
Короче счас перед выбором авта.
Нравится туран дизельный. Смущают у всех одинаковые +/- пробеги. На авториа 200-230 тыщ шо 17-й год, шо 22-ой... Служебный был волонтерами подогнан, 2008-ой, 280 ткм
Еще посматриваю на пыжи 3008-5008, тож дизеля.
Вобщем ищю машинку, экономную, не сильно выносящую мозг, шоб возила с Киева на Харьков, служила для перевозки накопленого вийськового майна, ну й типа, "моя машина - моя однокомнатная квартира". Бюджет где-то до 20 кб
Кто шо скажет?

Смущают у всех одинаковые +/- пробеги. На авториа 200-230 тыщ шо 17-й год, шо 22-ой... Служебный был волонтерами подогнан, 2008-ой, 280 ткм
Зараз пробіги скручують піздєц безбожно, навіть на відносно свіжих авто. Реальний у волонтерського турана 2008 р був, мабуть, під мільйон

На Шаран або Трафік:D

А дивитись щось подібне особливо нема чого.
Я б розглядав крім турана перш за все дизельний Scenic4 з 2019р. в повній комплектації.
Так, він у порівнянні з тураном неліквид, але:
1. Набагато краща оцинковка кузова
2. Суттєво дешевше у покупці і менше пробіг
3. Запчастини в цілому трохи дешевше
4. Ходова м якіша від турана - для мне це плюс, але деякі ваговоди згадають про керованість).

Решта варіантів мені менше подобаються. Проте теж можна розглядати.
альхамбра - це технічно тойже туран тільки більше. І досить рідкий.
5008- як на мене замалий і жорсткий

Ще версо подобається, але вона трохи інший формат і філософія. А ще старіша і унила , але і значно дешевше в утриманні.

Назад
Зверху Знизу