Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Soldier25
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 11396
Всем здарова!
Короч, думал, шо моя коняка доездит до победы, но не тут то было. Доехал до Харькова и поставил в гараж. Нужно варить лонжероны-хуероны... Короче, кузовщина по пизде, овчинка выделки стоить не будет.
Короче счас перед выбором авта.
Нравится туран дизельный. Смущают у всех одинаковые +/- пробеги. На авториа 200-230 тыщ шо 17-й год, шо 22-ой... Служебный был волонтерами подогнан, 2008-ой, 280 ткм
Еще посматриваю на пыжи 3008-5008, тож дизеля.
Вобщем ищю машинку, экономную, не сильно выносящую мозг, шоб возила с Киева на Харьков, служила для перевозки накопленого вийськового майна, ну й типа, "моя машина - моя однокомнатная квартира". Бюджет где-то до 20 кб
Кто шо скажет?

Смущают у всех одинаковые +/- пробеги. На авториа 200-230 тыщ шо 17-й год, шо 22-ой... Служебный был волонтерами подогнан, 2008-ой, 280 ткм
Зараз пробіги скручують піздєц безбожно, навіть на відносно свіжих авто. Реальний у волонтерського турана 2008 р був, мабуть, під мільйон

На Шаран або Трафік:D

А дивитись щось подібне особливо нема чого.
Я б розглядав крім турана перш за все дизельний Scenic4 з 2019р. в повній комплектації.
Так, він у порівнянні з тураном неліквид, але:
1. Набагато краща оцинковка кузова
2. Суттєво дешевше у покупці і менше пробіг
3. Запчастини в цілому трохи дешевше
4. Ходова м якіша від турана - для мне це плюс, але деякі ваговоди згадають про керованість).

Решта варіантів мені менше подобаються. Проте теж можна розглядати.
альхамбра - це технічно тойже туран тільки більше. І досить рідкий.
5008- як на мене замалий і жорсткий

Ще версо подобається, але вона трохи інший формат і філософія. А ще старіша і унила , але і значно дешевше в утриманні.

Якщо не розглядаєш кабана, то хулі тут думати :кручусь:

1784877712821.webp

Моя машина - моя однушка, це Рено мастєр до 2006 року, на трилітровому двигуні і 5-тиступкой. У будки три розміри. От коротиша, до лонга.
Ну, або тойота превія. Але бєнз.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ото радите людині французькі залупи, від яких жодного задоволення не буде. Завжди дивуюся, як власні заробленч гроші можна витрачати на такі гівняні машини.

Так ТС сам же написав що на пижі поглядає, ото й радять хранцузів, а особисті вподобання це таке діло, специфічне, я б в такому бюджеті шукав паджеро 4, але це через мій, не факт що здоровий, смак.

Так ТС сам же написав що на пижі поглядає, ото й радять хранцузів, а особисті вподобання це таке діло, специфічне, я б в такому бюджеті шукав паджеро 4, але це через мій, не факт що здоровий, смак.
Паджерік то бімба, сам до 4го придивляюсь.

На арабщині паджерик також популярний. Дехто називає «машиною індійського баті» та радять на випадок коли хочеться справжнього 4x4 за менші гроші.
A Outlander дивився?

Ото радите людині французькі залупи, від яких жодного задоволення не буде. Завжди дивуюся, як власні заробленч гроші можна витрачати на такі гівняні машини.
Коли я вижу таку об'яву, то чомусь (може мало досвіда у вживаних авто) стає перед очами картина авто, зібраного з двух, змотаного пробігу, та вислову "надіти на рога". Може як раз там все добре, а можна й влетіти, бо такі авто зазвичай не беруть, щоб їздити менше 10 тис на рік, як тут, якщо подивитись пробіг в Україні.

Бус не хо, не так багато й речей
Який горізонт володіння авто? Може взяти дешево щось не дуже популярне? Щось типу SsangYong? Бо на популярних брендах знайти авто в гарному стані под такі потреби буде важко плюс націнка за бренд.

От некропреміум саме те що треба 🤣 Це щоб з тачкою їбатись?)

некропреміум саме те що треба 🤣 Це щоб з тачкою їбатись?
подполковніки-пенсіонери таке люблять - лічно наблюдав одного в своєму батальйоні, з подібним мерсом, так шо ти не тей-во..!
:D

Новості по кошаку є?

Назад
Зверху Знизу