Статус: Офлайн
Повідом.: 7619
Повідом.: 7619

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...це ж ти на неї теж плануєш гуманітарку отримувати, схвалюю,чудовий бізнес план👍+ без жены тоже есть и начал вспоминать когда последний раз тратил деньги зимой, шо аж мороженное захотелось)) и коньяка, да))
Кстатє... це она була 2 м, чи ви 160 см??Наоборот ! мені сподобалось коли жінка више на 15 см
Якщо мало жере, то ще можна в плюсі остатися....це ж ти на неї теж плануєш гуманітарку отримувати, схвалюю,чудовий бізнес план👍
...звичайно, недаремно ж худу шукаєЯкщо мало жере, то ще можна в плюсі остатися.
Вона була 1,85м. А ваш зріст який?Кстатє... це она була 2 м, чи ви 160 см??
Малінькій😳Вона була 1,85м. А ваш зріст який?
Малінька горбатінька бабця?Малінькій😳
Яка ще бабця??? Ще й горбата??? 😡Малінька горбатінька бабця?
Наконец то я расшифровал, что обозначает мой размер ХХХL на одежде: (х)ватит (х)авать (х)аря (L)опнет
Ищу жену в Херсон 🇺🇦. Всегда есть - свет, вода, еда, работать не нужно, не курящая до 38 лет, светловолосая, простая, худая, спокойная, жилье на север не обстреливается. Жду в личке ваши фото в полный рост.
Шукаю дружину у Херсон 🇺🇦. Завжди є - світло, вода, їжа, працювати не потрібно, яка не курить до 38 років, світловолоса, проста, худа, спокійна, житло на північ не обстрілюється. Чекаю в лічке ваші фото в повний зріст.
Пришлите ваше маленькое зеркало в личку султануЯка ще бабця??? Ще й горбата??? 😡
Ви там явно перегрілись уже. Ну і в зеркало на себе поглядіть лучче ага🥱
Та ви мені не подходите по всіх пунктах одноврємьонно. То я так, со спортівного інтереса тута 🥱Пришлите ваше маленькое зеркало в личку султану
Значить хтось другий побаче вас і забере))Та ви мені не подходите по всіх пунктах одноврємьонно. То я так, со спортівного інтереса тута 🥱
Та шото тут не везьот ((( то ЗОЖнікі,то ще хтось.. тре ще де удочки забросювать🤷♀️Значить хтось другий побаче вас і забере))
Калготки в крупную сетку надо фотаця для крупной риби и Сайти знакомств- jaumo,, tinder, mambaТа шото тут не везьот ((( то ЗОЖнікі,то ще хтось.. тре ще де удочки забросювать🤷♀️