Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ищу жену в Херсон до 37 лет

Вкладення

• 1721373046834.webp
    1721373046834.webp
    40.6 КБ · Перегляди: 22
+ без жены тоже есть и начал вспоминать когда последний раз тратил деньги зимой, шо аж мороженное захотелось)) и коньяка, да))
...це ж ти на неї теж плануєш гуманітарку отримувати, схвалюю,чудовий бізнес план👍

Малінька горбатінька бабця?
Наконец то я расшифровал, что обозначает мой размер ХХХL на одежде: (х)ватит (х)авать (х)аря (L)опнет
Ищу жену в Херсон 🇺🇦. Всегда есть - свет, вода, еда, работать не нужно, не курящая до 38 лет, светловолосая, простая, худая, спокойная, жилье на север не обстреливается. Жду в личке ваши фото в полный рост.
Шукаю дружину у Херсон 🇺🇦. Завжди є - світло, вода, їжа, працювати не потрібно, яка не курить до 38 років, світловолоса, проста, худа, спокійна, житло на північ не обстрілюється. Чекаю в лічке ваші фото в повний зріст.

Останнє редагування:
Малінька горбатінька бабця?

Наконец то я расшифровал, что обозначает мой размер ХХХL на одежде: (х)ватит (х)авать (х)аря (L)опнет
Ищу жену в Херсон 🇺🇦. Всегда есть - свет, вода, еда, работать не нужно, не курящая до 38 лет, светловолосая, простая, худая, спокойная, жилье на север не обстреливается. Жду в личке ваши фото в полный рост.

Шукаю дружину у Херсон 🇺🇦. Завжди є - світло, вода, їжа, працювати не потрібно, яка не курить до 38 років, світловолоса, проста, худа, спокійна, житло на північ не обстрілюється. Чекаю в лічке ваші фото в повний зріст.
Яка ще бабця??? Ще й горбата??? 😡
Ви там явно перегрілись уже. Ну і в зеркало на себе поглядіть лучче ага🥱

Останнє редагування:
Идут обнимашки

Вкладення

• 1720836664317.webp
    1720836664317.webp
    27.3 КБ · Перегляди: 21
+електроШашлычница

Вкладення

• 1719089321806.webp
    1719089321806.webp
    44.9 КБ · Перегляди: 20
Шото мнє подсказуєт, шо єсліб автор нашкрябав - іщу жену в Нью-Йорк, то тєма умєрлаб на другій сторінці. А так да - пошук триває.

А може - Хєрсонскій Хахаль Хоче Ласкі?

Можна и такой размер, но пузико никуда не уходит, пузико всегда со мной, а ноги уже худые

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу