Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Менше слухай обс, і менше дивись марафон.Кажуть ніби у пацаків за січень лютий дефіцит бюджету.
І якщо такий дефіцит продовжиться, то пацаки зможуть прожити до травня, максимум червня.
Далі якийсь піздєц наступить.
Зарплату перестануть платити, або будуть гроші у когось відбирати. Або запустять друк рублів.
Ше кажуть, шо як тільки приблатньонні побачать шо у блатних гроші закінчились, так зразу почнуть шукати способи шоб блатних продати, а точніше самому перепродатись. Бо у приблатньонних жопа дуже чутлива до грошей.
Особисто я такі казки десь зо 12 років чую.Кажуть ніби у пацаків за січень лютий дефіцит бюджету.
І якщо такий дефіцит продовжиться, то пацаки зможуть прожити до травня, максимум червня.
Далі якийсь піздєц наступить.
Зарплату перестануть платити, або будуть гроші у когось відбирати. Або запустять друк рублів.
Ше кажуть, шо як тільки приблатньонні побачать шо у блатних гроші закінчились, так зразу почнуть шукати способи шоб блатних продати, а точніше самому перепродатись. Бо у приблатньонних жопа дуже чутлива до грошей.
Венгрия и Словакия подхуйловники, но не йобана русня
А також вони підАдольфники, бо під час Другої світової що Угорщина , що Словакія воювали ПРОТИ України , на боці Окупантів з Заходу.Венгрия и Словакия подхуйловники, но не йобана русня
Шаман задабривает языческого бога ПерилоМожем повторить! (с)
![]()

Я не чув. А тільки мріяв.Особисто я такі казки десь зо 12 років чую.
Чим опудало завинило? Щоб боротися зі злом, треба оригінального Хуйла палити. І добрячу половину кацапів. Бажано у багатті громадянської війни.А чучело Х.йлобы так же - слабО?