4000 грн на місяць

Йобана русня

Кажуть ніби у пацаків за січень лютий дефіцит бюджету.
І якщо такий дефіцит продовжиться, то пацаки зможуть прожити до травня, максимум червня.
Далі якийсь піздєц наступить.
Зарплату перестануть платити, або будуть гроші у когось відбирати. Або запустять друк рублів.
Ше кажуть, шо як тільки приблатньонні побачать шо у блатних гроші закінчились, так зразу почнуть шукати способи шоб блатних продати, а точніше самому перепродатись. Бо у приблатньонних жопа дуже чутлива до грошей.

І якщо такий дефіцит продовжиться, то пацаки зможуть прожити до травня, максимум червня.
Зарплату перестануть платити, або будуть гроші у когось відбирати. Або запустять друк рублів.
Ше кажуть, шо як тільки приблатньонні побачать шо у блатних гроші закінчились, так зразу почнуть шукати способи шоб блатних продати, а точніше самому перепродатись. Бо у приблатньонних жопа дуже чутлива до грошей.
Менше слухай обс, і менше дивись марафон.

Особисто я такі казки десь зо 12 років чую.

Что же ты наделал, шаман?

1771673473937.webp
Это там традиции

Венгрия и Словакия подхуйловники, но не йобана русня

Венгрия и Словакия подхуйловники, но не йобана русня
А також вони підАдольфники, бо під час Другої світової що Угорщина , що Словакія воювали ПРОТИ України , на боці Окупантів з Заходу.

"...Макс глотнул моющего и машину первым поймал..."

А чучело Х.йлобы так же - слабО?

Особисто я такі казки десь зо 12 років чую.
Я не чув. А тільки мріяв.
Останнім часом у мене виникло відчуття впевненості шо пісєц до пацаків прийде того року.
І військовий і економічний.
Чогось мені здається шо військовий прийде скоріше.
А економічний незалежно від військового.
І обидва раптово. Так шо ніхто не чекає, всі думають шо ше далеко, а він вже тут.
Коли прийде військовий, будуть казати, іщо нє всьо патєряно. Крим то хуйня, Дамбас как стаял так і стаіт. Сейчас вот Славянск захватім, патом пайдьом нахарькав.
І тоді раптом пацакам стане похуй на війну.

Останнє редагування:
А чучело Х.йлобы так же - слабО?
Чим опудало завинило? Щоб боротися зі злом, треба оригінального Хуйла палити. І добрячу половину кацапів. Бажано у багатті громадянської війни.

Ну давай так
Фицо 1000 дронов на зищиту европейских границ, а Украина 1000 кубометров газа для фицо от фашистской России.
И причем официально. На зищиту европейских границ. От фашистской России. Как требовал Фицо.

Останнє редагування:
Ну давай так
Фицо 1000 дронов на зищиту европейских границ, а Украина 1000 кубометров газа для фицо от фашистской России.
И причем официально. На зищиту европейских границ. От фашистской России. Как требовал Фицо.
Или вариант проще, поставить этих гнид на место мягкой или грубой силой.
Ведущие страны ЕС могут это сделать.
Хотя бы озвучить, что - будут выкинуты как собаки из ЕС, если будут сосать хуйлу. Вообще без денег останутся.
Пора уже действовать, а не сюсюкатся с этими тварями.

Назад
Зверху Знизу