Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Запали слова головного героя, що Венесуела це країна найкрасивіших жінок і вічної весни.
Тихо, тихо. У них ещё на широкую ногу поставлен институт пластической хирургии. Когда венесуэлки стали один за одним выигрывать конкурсы красоты, был большой сандал. Чем закончилось - не скажу, но факт.

Давить кафиров это норма:D

а ведь это "новые мамлюки", если провести аналогии. Дети дворников и чернорабочих захватят город, пока коренные обитатели питерских подворотен отправились в Нерезиновую. Двойная классика-питерская подворотня "учит бить первым" не только удмуртов, но и таджиков :D

:D -раскройте рты
-снимите уборы
- на папиных "волгах"
-малчики-мажоры
Новые мажоры на улицах Питера?! :D

Господарі.
У кацапів завжди тюркські господарі були вялікімі, а в новітній історії ще й грузини, чеченці та інші кавказці.
Ну а чого холопи на шляху господаревої карети стояли?

Тихо, тихо. У них ещё на широкую ногу поставлен институт пластической хирургии. Когда венесуэлки стали один за одним выигрывать конкурсы красоты, был большой сандал. Чем закончилось - не скажу, но факт.

Папиньон попал туда еще до того...Обьяснение смешением рас и народов. Несколько волн европейцев. Две из них вызваны мировыми войнами. Плюс золотая лихорадка.

Чесно, не знав взагалі хто це, але ж воно й дурне...

а ведь это "новые мамлюки", если провести аналогии. Дети дворников и чернорабочих захватят город, пока коренные обитатели питерских подворотен отправились в Нерезиновую. Двойная классика-питерская подворотня "учит бить первым" не только удмуртов, но и таджиков :D

жилаю русне сплошную монобровь шоб их пиздели в каждом дворе))):іржач:

Папиньон попал туда еще до того...Обьяснение смешением рас и народов. Несколько волн европейцев. Две из них вызваны мировыми войнами. Плюс золотая лихорадка.
Цікаво, придурки з "арьол і рєшка" піарили Венесуелу?
Ох я й реготав, коли вони почали піарити засранські міста: Казань, Астарахань і т.п. Це ще 2012-2013 здається.

пля... або це перепублікація, або ці дебіли знову за своє - в рашку поїхали, на ютубі :D

П.С. сраний ютуб постійно шмарію тулить, курва.

f6cjcd.webp

Красноярск готов к Универсиаде: вместо снега синтепон, баннеры и фальшивые стенки на фасадах

cjejj9.webp

ebfb8a.webp

Цікаво, придурки з "арьол і рєшка" піарили Венесуелу?
Ох я й реготав, коли вони почали піарити засранські міста: Казань, Астарахань і т.п. Це ще 2012-2013 здається.

пля... або це перепублікація, або ці дебіли знову за своє - в рашку поїхали, на ютубі :D

П.С. сраний ютуб постійно шмарію тулить, курва.

ану перегляну, самому цікаво. Пр Венесуелу є що показати, особливо без політики. Про Казань і Астрахань хз. Там (в Астрахані) похований мій батько. Я туди тепер навіть боюсь їхати. В Казань вкинули купу грошей, намагаються купити татар. Якщо почнеться щось в Татарстані-кацапам піхва :D

ану перегляну, самому цікаво. Пр Венесуелу є що показати, особливо без політики. Про Казань і Астрахань хз. Там (в Астрахані) похований мій батько. Я туди тепер навіть боюсь їхати. В Казань вкинули купу грошей, намагаються купити татар. Якщо почнеться щось в Татарстані-кацапам піхва
Та там здається і Сибір був, не знаю як зараз. Такшо подивишся як можна зробити "картинко" для лохів - Європа смоктає і т.п. :D
Ану, може Челябінськ знайду :D Ні, ікатірінбурх є :рл: :D
Чйорт! Є Челябінськ! Ахаха, 3 роки тому :іржач::іржач::іржач: Єхайтє лініямі аерафлота! :D А, ні, то челябінська підробка здається...

4 миллиона... 4 миллиарда :іржач::іржач::іржач:

блять.. как можно быть такими тупыми ??? :браво::браво::браво:

интересно.. они для тупости какие то лекарства жрут, или оно у них само собой получается ???

наверное в задворках зигорейха есть инкубатор:D

Псковские десантники
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу