Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а как ты понимаешь этот пункт?ради бога выбирай, из того что есть на данной парковке
14. Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та/або інформаційними знаками про можливість і порядок надання послуги “мобільне паркування”.
я что-то инспекторов не заметил
+1и я не разу еще не платил за такую парковку, всегда есть места где можно поставить бесплатно и по пдд
как и писал вышеа как ты понимаешь этот пункт?
Но они есть (с)я что-то инспекторов не заметил
сегодня днем на университетской возле УЕПА под дворники и фото на планшет ели успел пере парковаться. Для них живые деньги за ламинированную бумажку и фото
я вот другого мненияэто же очевидно как это можно понимать иначе..
точно, это же инспектора приехали на этих корытах, чтобы штрафовать неугодных.Но они есть (с)
ты значение слова "или" понимаешь?я вот другого мнения
первое условие обязательное, второй не обязательное.ИМХО.
но я еще изучаю этот вопрос, так, что пока тапками не кидаться.![]()
з таким розкладом можна багато чого заборонити, щоб стригти бабло... І не лише в центрі.с таким оправданием
зараз майже так і є - весь центр в знаках. Якщо не порушувати правила стоянки, то в центрі на авто майже немає що робити...какие именно?
запретить въезд авто в центр,
особливо якщо пару мішків цементу треба донестиПри желании всегда можно стать без нарушения. Ну да, протопать метров 500 иногда надо. Максимум. Но, я думаю, корона не спадёт.
зелених гоблінів замінять мобільною парковкою. І знову ніхто не буде знати куди ідуть гроші в харковіа мобильная парковка есть на некоторых парковках
особливо якщо пару мішків цементу треба донести![]()
да. или то или другое.ты значение слова "или" понимаешь?
може і згоден, але і через 2 км буде той самій знак2 километра вы идти не согласны,
лучше тачку взять, и удобней и спина на месте.особливо якщо пару мішків цементу треба донести
до дому, ремонт роблю. Чи пральну машину привезти хочу? Чи в центрі люди ремонт не роблять? дітей на руках не носять? Старих-немічних-калік - не возять? Біля інституту Ситенка багато є де стати? Там же і поліклініка..А куда вы тягаете мешки с цементом?
так я взяв, з мотором, щоб не тягати в руках, але тепер мені кажуть, що треба пару кілометрів все одно пішки йтилучше тачку взять,