Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Инспекция по Парковкам в городе!

• Автор теми Автор теми Prov
  • Дата створення Дата створення
Инспекцию полностью поддерживаю, наконец-то.
Но вот с кучей ****утых знаков "парковка запрещена" нужно бы что-то делать.

Например зачем он на сумской в выходные дни? Сумская в сбт-вск сильно загружена?

Опять таки, там же в будни можно разрешать до 14:00 парковаться по правой стороне по направлению из центра и после 14:00 - по направлению в центр. Т.е. что бы в час пик каждая сторона была максимально свободная и при этом было где стать.
Но это же Харьков, всем *****.

по закону паркова платная если есть паркомат либо оплата через мобильный
який чек з мобільної оплати? що під скло класти - телефон?
Прийшов інспектор - немає чеку, виніс постанову :)

хтось таке бачив?
"Відведені майданчики для платного паркування обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці"

який чек з мобільної оплати? що під скло класти - телефон?
сам собі відповім:
Факт сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування підтверджується платіжним документом, за винятком випадків надання послуги “мобільне паркування”, коли факт такої сплати підтверджується захищеною комп’ютеризованою системою.

Ще цікаве, нагадую:

Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування не здійснюється у разі незабезпечення оператором належного функціонування засобів сплати вартості зазначених послуг відповідно до вимог цих Правил щодо обладнання таких майданчиків.

Я про них, видео смотрел?
там якась ***** щось бормоче незрозуміле...

У них фотоаппарат-планшет сертифікований?
я в фотошопі багато кого можу припаркувати під знак :)
Ну і в відео нічого нового - весь центр обліплений знаками - "зупинка заборонена". А де можна стати - в гаражі на салтівці :(

это не повод нарушать ;)
с таким оправданием можно и на красный ночью ездить, "никого же не нету, можно же было поставить умный светофор который при отсутствии трафика переходит в режим желтого"
все верно сказал он *****

хорошо хоть я инвалид)))
заехал как то в новую линию на гагарина. смотрю на местах для инвалидов три жипа стоит, сам хотел там стать, ну думаю настоящие инвалиды, подошел по ближе таки да желтая наклейка висит

він правильно сказав. Спочатку треба створити
умови, потім - вимагати.

Какие условия нужны ?
При желании всегда можно стать без нарушения. Ну да, протопать метров 500 иногда надо. Максимум. Но, я думаю, корона не спадёт.

так, что там за парковки, как их оплачивать?

Постановление Кабмина.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

29. Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування здійснюється:

у безготівковій формі - шляхом придбання паркувального талона з визначеною тривалістю паркування, в якому зазначаються дата і час розміщення транспортного засобу на такому майданчику, або за допомогою послуги “мобільне паркування”;

готівкою або з використанням платіжної картки - через паркувальний автомат чи автоматичний в’їзний та виїзний термінали.

У разі сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування готівкою або з використанням платіжної картки через автоматичний в’їзний термінал користувач отримує паркувальний талон, на якому зазначається час в’їзду на такий майданчик, та оплачує час паркування на автоматичному виїзному терміналі відповідно до паркувального талона з отриманням фіскального чека.

Факт сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування підтверджується платіжним документом, за винятком випадків надання послуги “мобільне паркування”, коли факт такої сплати підтверджується захищеною комп’ютеризованою системою.

Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування не здійснюється у разі незабезпечення оператором належного функціонування засобів сплати вартості зазначених послуг відповідно до вимог цих Правил щодо обладнання таких майданчиків.

Получается, что при оплате мобильным инспектор по парковке должен сам проверить в базе оплачена парковка или нет.
Отсутствие талончика не повод штрафовать сразу.

А зелёные человечки по-прежнему вне закона. Наликом оплату они принимать не могут.

Назад
Зверху Знизу