_pasha
P
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сморя фКАКой. В игрушечнiй - даЛюбі друзді, у мене таке питаннячке, як ви вважаєте, як у цьому вбранні ходити у туалет?

Двадцать первiй век!надо письку вісовівать вбок
должна сама, автоматически. или при помощи dropboxСморя фКАКой. В игрушечнiй - да![]()
в 5-ой степени!

По логике в низу должна біть какая то застёжка,а так ХЗ.![]()

Видите же? Или ві думаете, что застежка на спине?Вопрос: Если нет застёжек,тогда как єто одеть женщина на себя может?![]()
Возможно то, что сие изделие также явлетеся брючнім костюмом без веха, либо то, что все гениально просто ...вуаля такие себе труселя с рукавами. Хотя если попітаться прикинуть, что можно его одеть наоборот и тут же новость! Тогда появлется возможность закріть и лицо и голову...дальбше не буду продолжать

а кружочкі на рукавах стільнієСкора помощь так спешила,
Что душ 9 задушила
хоп-ля-ля-хоп
Отакой тут интернет
То он есть , то евонет!
оп-ля оп-ляля
Любі друзді, у мене таке питаннячке, як ви вважаєте, як у цьому вбранні ходити у туалет?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Да не, так не катит.Поєтому, чтоб не расстраиваться я нашла дождь в интернете:
Грозі ідут!

Ничё так на величках покатались, у сестрі аж педаль отвалилась.![]()
Нет, мі вечерком просто покатались.Ві тожє білі в єтом нашествії7
а кружочкі на рукавах стільніє
ая первiм делом на них повьолся. Вижу: кружочки. и хоцца нажать, хоть и понятно что картинко.они подумают, чьто у них однокласснiкi сломалисьЯк ви вважаєте, якщо я це ввімкну дуже гучно, сороки здогадаються, що їм вже пора заткнути пащі , та летіти у хащі?