Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес - Part 1

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
не знаю:rolleyes: меня там ваще толстухой обозвали :D:D:D:D:D и бабой валей:D:D:D:D:D:D а перед этим хотели на шубу пустить:D:D:D:D:D так шо весело там:D:D:D:D:D:D

вони там шО скажених пацюків об'їлися. :D
чи про себе щось нове взнати...ану попитай..;):D:D я поки тута , в окопах відсиджуся , з Білом потеревеню . :D

вони там шО скажених пацюків об'їлися. :D
чи про себе щось нове взнати...ану попитай..;):D:D я поки тута , в окопах відсиджуся , з Білом потеревеню . :D

не не тебе нада тудой самой всуннуться:D:D:D:D:D:Dинтересно то как:D:D:D:D щаз еще тудой загляну:D:D:D:D:D

ох девки,я шота ваще не поспеваю:іржач: такая активность форума!!!и чата!!!еще рекорды хф побьют))))))

ох девки,я шота ваще не поспеваю:іржач: такая активность форума!!!и чата!!!еще рекорды хф побьют))))))

да хде ты там:rolleyes::D:D:D:D там тебя я ваще не видела ну в чате:rolleyes::D:D:D:D:D и ты меня не спала када с меня шубу хотели сделать:D:D:D:D:D

да хде ты там:rolleyes::D:D:D:D там тебя я ваще не видела ну в чате:rolleyes::D:D:D:D:D и ты меня не спала када с меня шубу хотели сделать:D:D:D:D:D
та я тока отвернулась,шоб семку щелкануть:D:D:D:D:D а тебя уже й загрЭблы:D:D:D:D:D
та там мабуть такі дівки, що мої булочки нікому не цікаві. :D:D
нееее, Ташечка,там мужыки тока с дуба попадали,а деффачки все сваи:D:D:D:D:D:D
та там все свои вон кармашка леди надин:D:D:D:D:D:D так не перживай:D:D:D:D
во-во!!!! там главное скорость поймать)))))))

нееее, Ташечка,там мужыки тока с дуба попадали,а деффачки все сваи:D:D:D:D:D:D

ай, та знаю я дівчат , що зжеруть та не подавляться , нічого людського не мають . :D:D

не кажи що тобі ще це треба показувати як це. :rolleyes::іржач:

Назад
Зверху Знизу