Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес - Part 1

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
так, а ну поподробнее, шо за экскремент? :eek:
я тобі те муркотіння запишу на диктофон, а потім у навушники підключу , на велику гучність. :d
то есть это ты меня в кино щас приглашаешь? ;):rolleyes:
ну як завжди - ти платиш ,я чарую. :rolleyes::Dбо мені з 5ачком страшно , він таке в жіночому пише - *********.:d

я тобі те муркотіння запишу на диктофон, а потім у навушники підключу , на велику гучність. :d
давай уже тогда колонки с балкона, чего уже там :D

ну як завжди - ти платиш ,я чарую. :rolleyes::Dбо мені з 5ачком страшно , він таке в жіночому пише - *********.:d

какие все-таки женщины продажные так збочинец - это ж как раз то шо надо, какое-никакое разнообразие :)

Был бы я 1.7м с таким весом, то был бы колобком, а с моими 1.9м+ :rolleyes:
аййй, поряд з тобою я як щеня :іржач:

Так не завжди ,навіть при такому зрісті, це все у м'язи чи мускули йде , чи я не бачила ))

Ты же знаешь как бывает, во дворе сорвиголова, а дома весь такой хороший :rolleyes:

ні не знаю , в мене усі виховані , а двуликіх для близького кола ...взагалі не поважаю.

давай уже тогда колонки с балкона, чего уже там :D
от ти допросишся що по твоїй адресі прийдуть медсестри медбрати:D

какие все-таки женщины продажные так збочинец - это ж как раз то шо надо, какое-никакое разнообразие :)
та ніііііііі,я вже вирішила остепенитьсястати розсудливою , якоїсь стабільності ...:)

от ти допросишся що по твоїй адресі прийдуть медсестри медбрати:D
по одной, пожалуйста, групповуху не люблю :)

та ніііііііі,я вже вирішила остепенитьсястати розсудливою , якоїсь стабільності ...:)
шо, и жопку подкачала? ;)

аййй, поряд з тобою я як щеня :іржач:

Так не завжди ,навіть при такому зрісті, це все у м'язи чи мускули йде , чи я не бачила ))

Я держу себя в форме, жира нет ;)

ні не знаю , в мене усі виховані , а двуликіх для близького кола ...взагалі не поважаю.

Имел в виду нечто другое, ну да пофиг

Я держу себя в форме, жира нет ;)
))) покажи ну якщо себе бачиш не нахиляючись , то вірю . :D

Имел в виду нечто другое, ну да пофиг
та шО ж ти не вмієш читати поміж рядків ))) .Якщо б я не "знала" той контингент з ким спілкуєтесь отім царстві ...то я тобі щось інше сказала .;)

))) покажи ну якщо себе бачиш не нахиляючись , то вірю . :D

Та все я бачу :D
та шО ж ти не вмієш читати поміж рядків ))) .Якщо б я не "знала" той контингент з ким спілкуєтесь отім царстві ...то я тобі щось інше сказала .;)

Не умею :незнаю:

у палаті в тебе буде по одні ,після.. :D
не хочу в палате и после, хочу в спальне и сейчас, а то там холодно :D

ееее, засумнівалась , ти так кажеш мов сам з неї мірки знімав. :rolleyes:
объем измерял еще скажи... наружный и внутренний :рл:

Я же тебе писал, что ты был ближе всех :D

Математика - наука точная, никаких ближе, значит исходные данные измерены с большой погрешностью. Значит у тебя на целый миллиметр-два больше, а это ***** себе. Это же может в корне изменить твою жизнь. :D

не хочу в палате и после, хочу в спальне и сейчас, а то там холодно :D
ааааааааааа ,ото тобі кара за ****о. :D
объем измерял еще скажи... наружный и внутренний :рл:
:рл:
та шош ти таке кажеш ,сам казав що я пристойна дівчина. :d

Ташка, ти чого ламаэшся, а ну погоджуйся. А то потiм пiзно буде цицьками махати. :D

Математика - наука точная, никаких ближе, значит исходные данные измерены с большой погрешностью. Значит у тебя на целый миллиметр-два больше, а это ***** себе. Это же может в корне изменить твою жизнь. :D

може ти йому ще штангенциркуль запропонуєш)))

Я не знаю точный рост, может ровно 190, а может и 195 :D

Назад
Зверху Знизу