Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

идеальный вес - Part 1

• Автор теми Автор теми машуня11
  • Дата створення Дата створення
Я быстро перехожу от слов к делу :rolleyes:
Запам'ятай: слова це передмова діла, справа - підтвердження слів, випадання якоїсь з цих ланок може призвести до непорозуміння ,а наслідки фатальні.. ;)

та що роби-роби)))

привет неспящим :)
ну что, рассказуйте - кто кого? ;)

привет неспящим :)
ну что, рассказуйте - кто кого? ;)

he!
та я вже колихаюся..
твоя сволота сьогодні не червоніла? хто кого не знаю , не було .. не бачила..
хм ..ти мені скажи це лише в мене не працю інтернет покупка білетів у кіноцентрі довженко? чи я не те роблю..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

he!
та я вже колихаюся..
твоя сволота сьогодні не червоніла? хто кого не знаю , не було .. не бачила..

с кем ты там уже колыхаешься? видно, не сильно впечатляющее действо, раз еще и сюда писать успеваешь :)

хм ..ти мені скажи це лише в мене не працю інтернет покупка білетів у кіноцентрі довженко? чи я не те роблю..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
у них иногда на отдельные фильмы покупка не работает, хз с чем связано... а ты шо, на Франки хотела? ;)

с кем ты там уже колыхаешься? видно, не сильно впечатляющее действо, раз еще и сюда писать успеваешь :)
ну не знаю ,поки що ніхто не хропить. ;):D
у них иногда на отдельные фильмы покупка не работает, хз с чем связано... а ты шо, на Франки хотела? ;)
зрозуміло.. та ні . на Вій ...пппцц там Of/online усі білети були розкуплені , навіть на завтра , лише на нічні сеанси вільно ;):rolleyes:

ну не знаю ,поки що ніхто не хропить. ;):D
храпят когда насморк, а так может быть вполне бесшумно :D

зрозуміло.. та ні . на Вій ...пппцц там Of/online усі білети були розкуплені , навіть на завтра , лише на нічні сеанси вільно ;):rolleyes:

ну так иди на ночной ;)

Ну что же, мой идеальный вес
di-1NBMLA.jpg

хочеш я тобі устрою таке задоволення -експеримент. :D
так, а ну поподробнее, шо за экскремент? :eek:

сусідушка, мені з тобою зручніше , ти ж поруч та безпечний ;) :d? а того кота я ніколи не бачила . :D

то есть это ты меня в кино щас приглашаешь? ;):rolleyes:

Назад
Зверху Знизу