Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення

Мартини і крижені на Дніпрі у Черкасах

База від Григоровича і його задній план, що нагадує хвіст білки :кава:

1000075350.webp

Позавчора по темній вулиці йду, переді мною хлоп, звертає з тротуара на дорогу, а там машина, яка мабуть вихопила світлом фар його, коли почала повертати, затормозила вчасно, добре що не швидко їхала бо поворот і ями.
IMG_20251212_150935.webp

Тим часом жовте ***дство підповзло до поворота на Іванівку.

1000075381.webp

Тільки-но, той куріа пішохід перебіга дорогу на мосту з Клочківської на Беркоса зовсім не на пішохідному переході прям перед потоком автівок,,, три полоси, острів з трамвайними рейками і три полоси в інший бік.
Шо у нього в голові?!?? Ще й темно і дощ, гул з клаксонів і мій мікроін…. 👀

Пройшла мимо машини з оленячими ріжками) прикольно😁🤪
Сьогодні я мимо нього проїхала, потім їду назад, а він повертає і інструктор каже - "давай за тим Оленем" 😁

Пішоходи бісять. Ті що вискакують поза переходами на дорогу, я не пускаю, але очікую подлянки 👀

Або стоїть біля переходу з мобілою, я пригальмовую, стаю, а вона в іншу сторону відвернулась і видивляється там щось на пустій дорозі.👀

Сьогодні я мимо нього проїхала, потім їду назад, а він повертає і інструктор каже - "давай за тим Оленем" 😁

Пішоходи бісять. Ті що вискакують поза переходами на дорогу, я не пускаю, але очікую подлянки 👀

Або стоїть біля переходу з мобілою, я пригальмовую, стаю, а вона в іншу сторону відвернулась і видивляється там щось на пустій дорозі.👀
Оооооооо, поки за кермо не сядеш, цього не зрозумієш.

Першість по бесілову виборюють генії паркування :ги:
Пішоходів пропускають на зебрах без світлофорів, і за це велика подяка.
Я маленька, автівки великі, у сутінках і по темному ходити страшно. Це щодо прогулянки вечірньою Сумською.

Але :увага:
І пішоходів і водіїв і велосипедистів бісять електросамокатчики :ги:
Ще малолітні ****юкі які їздять на батькових тачках. Я з одним таким загризлась, бо він під ⛔ повернув, а за поворотом зебра, а на зебрі якраз йду Я не очікуючи що з тої сторони хтось може їхати)

Назад
Зверху Знизу