Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення
Та ладно?
З Днем Народження!!! Міцного козацького!
Дякую хлопці :пиво: 🫶👍🙂
Картінко дня
1000075095.webp

Останнє редагування:
Сьогодні на занятті виїзжаю на Т перехрестя, мені наліво. Справа нікого, зліва їде машинка, прямо, я чекаю поки проїде. І тут воно майже біля перехрестя вмикає правий поворот)) от не міг раніше, хулє я стою чекаю поки мені справа понаїдуть.

Придивилась собі інструктора в Харкові з тойотою королла, в СЦ такі.

Сьогодні на занятті виїзжаю на Т перехрестя, мені наліво. Справа нікого, зліва їде машинка, прямо, я чекаю поки проїде. І тут воно майже біля перехрестя вмикає правий поворот)) от не міг раніше, хулє я стою чекаю поки мені справа понаїдуть.

Придивилась собі інструктора в Харкові з тойотою королла, в СЦ такі.
Т-перехресття рівнозначне чизі знаками приоритета?

З другорядної виїзжаю на головну.
Так, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія):авто:

Так, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія):авто:
Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще буде :)

Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще буде :)
Як то кажуть, ні цвяха, ні жезла)
Для мене перший рік за кермом був суцільний стрес.., але бажання керувати автівкою було більшим за всі невзгоди)
За роки багато цікавих історій накопилося

Мій новий дружбан в машині, іноді беру з собою, якщо є можливість десь прогулятися)
IMG_7611.webp

Назад
Зверху Знизу