Статус: Онлайн
Повідом.: 1755
Повідом.: 1755
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую хлопціТа ладно?
З Днем Народження!!! Міцного козацького!
🫶👍🙂Отакої)Картінко дня

Дякую щиро!Отакої)
З днем народження! Тепла, світла і творчого натхнення
Останні яскраві кольори осені взимку
![]()
рада бачити 
Навзаєм)Дякую щиро!рада бачити
![]()
Т-перехресття рівнозначне чизі знаками приоритета?Сьогодні на занятті виїзжаю на Т перехрестя, мені наліво. Справа нікого, зліва їде машинка, прямо, я чекаю поки проїде. І тут воно майже біля перехрестя вмикає правий поворот)) от не міг раніше, хулє я стою чекаю поки мені справа понаїдуть.
Придивилась собі інструктора в Харкові з тойотою королла, в СЦ такі.
З другорядної виїзжаю на головну.Т-перехресття рівнозначне чизі знаками приоритета?
Так, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія)З другорядної виїзжаю на головну.

Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще будеТак, це прикро.., але пам'ятаю свій випадок, коли машина їхала з мигаючим правим поворотником і я вирішила, що він поверта і виперлась на поворот.., а він ніфіга не повертав.., просто забув вимкнути поворотника.., ще обсигналив і облаяв мене :сцикуху невчену* (цитата від того водія)![]()

Як то кажуть, ні цвяха, ні жезла)Новий для мене світ дороги, вражень вже купа, а ще буде![]()