Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як же він за#бав цей жовтень/листопад/далі буде

• Автор теми Автор теми OnTheFingers
  • Дата створення Дата створення
Ще малолітні ****юкі які їздять на батькових тачках. Я з одним таким загризлась, бо він під ⛔ повернув, а за поворотом зебра, а на зебрі якраз йду Я не очікуючи що з тої сторони хтось може їхати)
З часом розумієш, що очікувати треба все)

Грудень, йопт)
IMG_8136.webp

Водіння мабуть до нового року всьо, бо родина захворіла. І я десь проїбала самокат і навіть не помітила. Це знак) приділити собі увагу.

В нас вже все... -4 та вітер.
Ветер норм такой.Сосен навалило у нас дохрена.Я в 5 утра еле выехал с наших ****** на работу.Центральный выезд завалило,за клубом дорогу завалило,с трудом проехал мимо кладбища,через поле на Дергачи.Хорошо,что подморозило,а так и там был вариант не проехать :(

Водіння мабуть до нового року всьо, бо родина захворіла. І я десь проїбала самокат і навіть не помітила. Це знак) приділити собі увагу.
Хоба)
Кілька днів простояв, ніхто не взяв)
1000075488.webp

Хоба)
Кілька днів простояв, ніхто не взяв)
1000075488.webp
у нас тоже не приделали бы, чисто красные с куряжа могли бы шоб настроение сбить. единственная публика.
а, ну еще наркоманские жывотные, но тоже не каждый первый.
и то не все ******ы оттуда, с куряжа этого, как показывает практика.

Оце капєц, мій псіхує що я не хочу вчитись одною рукою тримати кермо, в мені хоч би двома навчитись нормально, ну і чисто психологічно вчепитись обома руками спокійніше. Раніше я ще ногу до зчеплення приклеювала, вже попустило, ставлю поруч)

у нас тоже не приделали бы, чисто красные с куряжа могли бы шоб настроение сбить. единственная публика.
а, ну еще наркоманские жывотные, но тоже не каждый первый.
и то не все ******ы оттуда, с куряжа этого, как показывает практика.
це весною знімала
Бач як професійно втащив ногою конкуренту)

Штош, квитки на прямі поїзди до Харкова до 31.12 відсутні) лише на кілька дат доступні квитки на оновлений повільний маршрут 114 поїзда, квест аналогічний літньому для бажаючих катнути без пересадки в Ха.

Тепер 114 ходить через Волинь, а не через перлини Белзького королівства, які викинули кхуям за борт життя, забравши єдиний поїзд)

Назад
Зверху Знизу