Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я вас Вітаю! Рада прийняла закон про Українську Мову!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення
Логичней забанить тебя перманентно.
Зачем Димокс разбанил полутурка,неужели зебилов не хватает на форуме?

Ну турок своєю маячнею притягує інших на "базар", а це збільшує відвідування сайту. Ну бізнес же. Дімоксу ж бабла хочеться.:D

Мне пофиг, как и почему там двуязычие. В украине точно так же могли сделать двуязычие, исходя из исторических причин и большого числа людей, считающих своим родным языком русский.
Дідько, ТУПИЙ *****, я тобі вже пояснив законодавство щродо використання мов в Канаді. Ти хочеш тут такого? ти ж перший заволоєш про угнєтєніє.
Ну що за дауни? Невже справді всі скацаплі такі валянки тупі?:іржач:

А нахруя хруя к хруям?
Чекажмо на новий акаунт

При этом русский - это этнос
Рускій - це міф. Не існує ніяких "рускіх", бо не існує Русі. Є росіяни і є українці. Національність це синонім слова самоідентифікація. "Рускій" це інструмент асиміляції усіх європеоїдних громадян російської імперії під одним визначенням.
Якщо людина утотожнює себе з Росією - це росіянин, якщо з Україною - це українець. Якщо хтось називає себе "рускій" і каже "мая родіна ссср" - це тварина яка не може усвідомити сенс слів, які промовляє.

Ну так що там з Канадщиною? А скацапле?:D

Во-первых, ещё одно оскорбление из твоего поганого рта, и ты получишь комплейн.

Во-вторых, пойди покури Википедию и узнай, кто был коренным населением Канады (подсказка: не англичане и не французы).

Державний статут не зняли виключно через Аландські острови.

Ну так не сняли же? :) Теперь читаем Википедию:

автономия в составе Финляндии, населённая аландскими шведами и имеющая особый демилитаризованный и моноязычный статус

Закон принят с поправками, так что не теперь, а через 3 года. Если бы Ататюрк такими темпами избавлялся от арабского наследия, Турция до сих пор не отличалась бы от Сирии или Египта.
Хай через три. Але поліціянтів можна вже викликати. І нахаб торгашів, що зневажають українську гнати зі сфери, наприклад.:D

В Украине большинство говорит на русском.
БРЕХНЯ.
В любой нормальной стране было бы абсолютно логичным принять его госсударственным языком или одним из госсударственных.
Розкажи це євреям, чехам, прибалтам, хорватам тощо.:іржач:
Легко и просто и аьсолютно в соответствии со здравым смыслом.Но где логика и где Украина?Мы не ищем легких путей!!Только через **** все!Только максимально усложнить.!А потом геройски преодолевать созданные самими трудности....
Зачекай, а чому тільки Україна?
А чому на срашці українська не державна? Там же чи не кожен четвертий з українським прізвищем? А Кубань, Острогозьк, Слобожанщина - то взагалі українські етнічні землі. Так скільки на срашці українських шкіл? А, скацапле?

Но, в приграничных супермаркетах подписывает заветную санкционку на "понятномъ языке".
І? Це бізнес. Не на шкоду національним інтересам. Але понаєхам зі срашки в них жодних національних привілеїв. Вчи фінську і все.:D

Ти хочеш тут такого?
Да. Я хочу чтобы в украине были два языка государственных, как и в Канаде. В тех регионах, где русский преобладает - там пусть будет русский основным, там где украинский преобладает - там украинский основной. Как в Канаде вариант вполне подходит.

1ddghd.webp

Хай через три. Але поліціянтів можна вже викликати. І нахаб торгашів, що зневажають українську гнати зі сфери, наприклад.:D

сущеглупый скацапл, кого ты гонять собрался, давай на рынок Барабашова сходи погоняй торгашей

Да. Я хочу чтобы в украине были два языка государственных, как и в Канаде.
У Канаді немає канадської мови. В Україні є українська. Ніякої другої державної мови тут не буде.

Во-первых, ещё одно оскорбление из твоего поганого рта, и ты получишь комплейн.
Іди до лісу падалицю збирай, скацапле.:іржач:
Во-вторых, пойди покури Википедию и узнай, кто был коренным населением Канады (подсказка: не англичане и не французы).
І? Ну є ще індіанці. В масі різних племен і мов. Що далі? Вся Америка - це країни постколоніального минулого. В яких мова колонізаторів стала домінуючою і об'єднуючою.
Ну так не сняли же? :) Теперь читаем Википедию:
Молодець, вмієш читати. І які з цього висновки?:D

Да. Я хочу чтобы в украине были два языка государственных, как и в Канаде. В тех регионах, где русский преобладает - там пусть будет русский основным, там где украинский преобладает - там украинский основной. Как в Канаде вариант вполне подходит.
:рл:
Боже, це *** таки не удосужилося прочитати про Канаду.
А в мене питання, з якого дідька в україні мова понаєхів має мати якийсь статус? Ну з якого?:іржач:

сущеглупый скацапл, кого ты гонять собрался, давай на рынок Барабашова сходи погоняй торгашей
Ганяв я там торгашню понаєхавшу на Донбас а зараз сюда. Теж мені молола і хамила.

Назад
Зверху Знизу