Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я вас Вітаю! Рада прийняла закон про Українську Мову!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення
В дзеркало скацапль дитвись, бо все з точністю до навпаки. Ви понаєхи навіть в Україні, в Харкові українців за людей не вважали, за українську чмирили. А з вами скацаплями навіть у Львові панькаються досі.
Я никогда не чмырила никого за украинский язык. Если со мной общаются на украинском, Я нормально к этому отношусь. А вот вы чем лучше их, если начинаете чмырить русскоговорящих?

Яка меншина? Меншина - це коли коріна нація.
Це не обов'язково. Росіяни з історичних причин проживають на території українців і мають право у побуті спілкуватися своєю мовою, як цигани чи євреї. Ми, як європейска країна, повинні сприяти захисту російської мови від повного зникнення. До того ж російська це діалект української мови, трохи зіпсований татарською та німецькою.

Чому росіяни повинні мати більше прав ніж цигани чи чеченці?

За россиян не знаю, это невестку порошенко спросить нужно, а вот русскоязычных украинцев сильно унизили и это еще нацикам аукнется, для начала выборами в ВР

Дивуюсь просто.
Моя стрічка фб святкує. Люди по всій Україні вітають один одного з прийняттям закону.
І з радістю та легкою душею йдуть місити паски.
Зайшла сюди - :рл:)

это русскоязычный ХФ детка. Не считая пару истеричных нациков, остальные вменяемые русскоязычные ребята

потому что русский для Украины не является мовою иноземцив. Так исторически сложилось
Що історично склалося? Що іноземці приперлися на нашу землю? Що геноцидили і нищили нашу культуру, мову та церкву? І ми це маємо терпіти? З якого дідька?
Пам'ятаєте - як гукнеш -так і відгукнеться. Ви вже нагукали. Тепер наш час.

Кто хоче размовляты, тот давно размовляе. Кто не хоче, того не заставите. Русскоязычных миллионы, ничего вы с ними не сделаете, только ненависти к себе добавите
Катоне, так ти вже визначився хто є хто? Хто таки російськомовний, а хто зросійщений? Бо я знаю, що тут не на твою користь складеться.

из всей этой информационной чепухи интересует лишь одно - есть коммерческая организация, зарегистрирована в Укр., у нее сайт в интернете на русск. Будут ли приходить комиссары в кожанках в офис и чего-то там решать?

Там два или три года дается, что бы сделать украинскую версию сайта. За это время или ишак сдохнет, или падишах.

Димокс пока тоже может не банить рекламодателей, которые публикуют свои объявления на иностранных языках. Все два года достаточно действовать уговорами и напоминаниями.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ясно, 100 -55=60?
Или 100 - 66 = 60.
Математика - Ваше призвание, видимо. Даже сложно представить, как получилось 60.

В Канаде есть франкоговорящий канадец, например.
Скацапле, в чергове тикаю тебе носом в Канаду - почитай про те, як і чому в них двомовність, і як ця двомовність насправді реалізована. Бо ви скацаплі ну настільки ТУПІ, що банально не знажте реалій.

Назад
Зверху Знизу