Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я вас Вітаю! Рада прийняла закон про Українську Мову!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення
Це мова національних меншин і росіяни - національна меншина.
Чтобы так заявлять, надо как минимум провести референдум, и спросить у населения, какой язык они считают родным.

Мне этот закон безразличен, я и так живу в укромовном середовище и почуваю себя здесь очень гарно, но вбит еще один кол, в еднисть украинцев, теперь русскоязычные однозначно будут голосовать только за тех, кто претендует на защитника русского языка
Які такі "російськомовні"? Що таке "російськомовний" українець в Україні? В якій ще країні існує такий феномен? У Франції є німецькомовний француз? Чи в Англії франкомовний англієць? Чи це пережиток геноциду українців? Нищення їх культури, мови та церкви?
Може в позу стануть виключно понаєхи з скацапльськими щелепами? Бо чомусь більшість ЗРОСІЙЩЕННИХ українців таки не проти мови і мовного закону.

Нє, не кошерно. Це все через те, що ми занадто до таких гниляків толерантні. А тре з вас скацаплів брати приклад - я вас не розумію, говоріть людською. І вмить ви панаєхи вивчите мову. А якщо вас ще чмирити і ржати, як ви колись з українців...:D

Давайте, давайте, как раз то что треба. Возьмем друг друга в игнор и кто от этого выиграет? Может те, кто Украину грабуе? Но я лично не против, не, пару нациков в смоем селе, кто мне делал предъявы за русский язык, у меня конечно в игноре, так что да же, когда они пытаются со мной начать балакаты, я к ним спиной поворачиваюсь и они это вынуждены хавать. Русскоязычных слишком много, что бы вы нас задавили

Ничего страшного, погудят и успокоятся. А вот Украину с маленькой писать и орать про геноцид русского языка... ребят, а не пошли бы вы лесов.

Я вот не пойму, а где реакция администрации форума на этот бедлам?

Які такі "російськомовні"? Що таке "російськомовний" українець в Україні? В якій ще країні існує такий феномен? У Франції є німецькомовний француз? Чи в Англії франкомовний англієць? Чи це пережиток геноциду українців? Нищення їх культури, мови та церкви?
Може в позу стануть виключно понаєхи з скацапльськими щелепами? Бо чомусь більшість ЗРОСІЙЩЕННИХ українців таки не проти мови і мовного закону.

Кто хоче размовляты, тот давно размовляе. Кто не хоче, того не заставите. Русскоязычных миллионы, ничего вы с ними не сделаете, только ненависти к себе добавите

То есть я поважаю тильки тогда когда спилкуюсь с ними на украинский мове? Но это же явный бред. Каждый имеет право говорить на том языке, на котором легче выражает то, что хочет донести собеседнику. И это очевидно. В селе, укромовном и щиро патриотичном, я говорю только на русском языке и меня почему то укромовни легко понимают
Ні скацапле, з вашого боку це висловлювання зневаги і когутство. Ви приїхали до людей, до іншого мовного середовища. Не вони до вас, а ви. І будьте ласкаві підлаштовуйтеся під них. Не вони під вас, а ви. Вас терплять там виключно через століття приниження українців. Бо так звикли з дитинства терпіти... це зміниться.

Добродії!!! Я вас вітаю!!!

Верховна Рада України прийняла закон про Українську Мову!!!

attachment.webp

Слава Україні!
:україна::україна::україна:

И в это же время недалеко от Верховной Рады Антимонопольный комитет "подарил" Ахметову Одессаоблэнерго и Киевоблэнерго. Но вы пролжайте хлопать в ладошки. Можете в круг стать и прочитать вірши. :україна:

Назад
Зверху Знизу