Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я паркуюсь как *****!

• Автор теми Автор теми Dusilda
  • Дата створення Дата створення
чудово.
І що з того, що вона квалифікує, стосується мого випадку?

мне сложно представить как может в голове жить мысль, что ущерб причиненный без умысла автоматически прощается. это детский сад какой-то - нечаянно ну и *** с ним.

а мені важко зрозуміти, як можна читати через слово і посилатися на прочитане в такий спосіб.
Ти навів ст.1166, яка передбачає відповідальність за майнову шкоду, яка
.
Я хочу спитати: що неправомірного в тому, що я йшов тротуаром, послизнувся і зачепив дзеркало?
ЦК розуміє привід для настання відповідальності не тільки наявність шкоди, а ще й мою протиправну поведінку при цьому, причинно-наслідковий зв'язок між цими двома речами, а також мою провину, тобто (в термінології ЦК) вину.
Протиправної поведінки якось не вдається простежити (принаймні, я не вчиняв недозволених дій у вказаному місці - не грав у футбол, наприклад) - я використовував громадське місце (тротуар) за його прямим призначенням.
Далі. Вина згідно з ЦК буває внаслідок умислу (не розглядаємо наразі) та необережності. Необережність - це недотримання вимог щодо користування конкретним місцем. Ще раз: я йшов тротуаром, не біг в ластах, не грав у футбол, не ніс ялинку поперек вулиці.
Тут і виникає питання: а чи не мала місце тут груба необережність потерпілого? Нагадаю, паркування ТЗ на тротуарі не забороняється на його краю за умови залишення мін.2 метрів для проходу пішоходів - в даному випадку ні перша ні друга умова дотримані не були. Чи. може, тут мав місце умисел потерпілого?
:D

все просто. факт причениня шкоды твоими действиями - падение, имеет место быть. после этого доказывание своих неумышленных действий уже лежит на тебе. тут еще такой момент. а кто сказал что это было неумышленно ? тогда хулиганочка. у меня один наркос получил условно 3 года за битое зеркало.

короче продолжать дискуссию считаю бессмысленным.

паркун на Холодногорской, мне плевать на всех + мне так удобно, и пусть весь мир подождет.

Вкладення

• IMG_20181230_114348.webp
    IMG_20181230_114348.webp
    98.1 КБ · Перегляди: 699
  • IMG_20181230_114312.webp
    IMG_20181230_114312.webp
    138.5 КБ · Перегляди: 704
***хе простительно, репутацию нужно поддерживать.

Пздц, ну ее реально надо сжечь или перевернуть, да ну просто колеса пробить или стекла разбить....

Пздц, ну ее реально надо сжечь или перевернуть, да ну просто колеса пробить или стекла разбить....

дело в том что никто из этих нарушителей, хоть ***ха хоть нет, не поймет этих порывов. они будут чистосердечно считать, что им просто завидуют.
это непробиваемо.

мне нравиться, выговариваться в сообщениях, а потом стирать все написанное и желать добра всем оленям которые воюют с лосями

Я не понял, это ж мой аватар :незнаю:

Заводят Волгу на Свободе

Назад
Зверху Знизу