Статус: Офлайн
Повідом.: 6135
Повідом.: 6135
Єто шо за авто без детского замка??
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Трёхдверка, ёпть! )))Єто шо за авто без детского замка??
Єто шо за авто без детского замка??
У меня блокируются все 4 сразу, а вот отдельно задние нету. **** віходить *** не удобно....
в моем корче нет![]()
почти, кольт 3х дверный
там замок механический обычно на задних дверях, а не блок всех, в торце
шось таке
![]()
старпер на Супербе включил аварийку посреди ряда проезжей части и пошел в гамназин
Ответ доставляет "а где я встану?"
ребенку 14, думаю не нужна
****, постоянно пожилые люди удивляют. Воспитанные в прекрасной стране. Что пешим стоишь, ждешь зеленый, чтобы перейти проезжую часть - все стоят рядом в ожидании, только ***** херячат на красный под колеса.Ему НАДО. Не понятно штоле?
Сначала Фабия,
***** херячат на красный под колеса
у них фобия на царапиныКрасавцы на парковках супермаркета.
Ой, знакомый ментЗабыл закинуть *****а с каравановской парковки. Мест мало, проехал почти весь ряд. Прямо передо мной запарковывается это *** и с телкой выходит в магазин. Открываю окошко, говорю, что запаркуйся по человечески, а в ответ - "а что я тут щимиться должен?"
Был бы я без малого - рассказал бы. Хорошие люди посоветовали возить с собой колпачек, чтобы нипель выкручивать. В след. раз возьму выкручу такому оленю.
![]()
Так они считают, что их корчи лучше Субару - чего уж там! )))Шкодоводы удивляют.
Як же здорово! Чудовий день сьогодні! Радію, що мій проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю» потужно рухається до того, щоб стати Законом України.
Шановні друзі, сьогодні за поданням Міністерства внутрішніх справ наш з вами законопроект, який забезпечує наші права на паркувальних місцях України - СХВАЛЕНИЙ УРЯДОМ.
Не так часто дякую урядовцям…але сьогодні від імені загалу людей з інвалідністю, дякую Уряду і Прем’єр-міністру України за блискавичну реакцію на законодавчу ініціативу Уповноваженого Президента.
Окрема подяка Міністерству внутрішніх справ, з яким ми тільки-но в п’ятницю презентували цей законопроект!
Ще один крок до рівних прав і можливостей…
Валерий Сушкевич
Красавцы на парковках супермаркета.