Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И выпал снег...

• Автор теми Автор теми Весёлый
  • Дата створення Дата створення
Re: И выпал снег...

Цей же мотор був на ВРХ тоді 218кс з турбою ТД04.

тоже попса. врх не сти. вернее на свое время норм, как и 1.8. но заводской передутой версии не появилось.

с 2010-х, ездить за хлебом с 2.0 снимают 250-280лс без намека на спорт. в стоке.

тоже попса. врх не сти. вернее на свое время норм, как и 1.8. но заводской передутой версии не появилось.

с 2010-х, ездить за хлебом с 2.0 снимают 250-280лс без намека на спорт.

у мене був гібрид - одна з перших ВРХ 06мг. Завод її зробив груднем 05р. там все було не як у всіх - Кузов СТІ, капот Алюміній, ходовка СТІ, Рейка СТІ, Стійки СТІ, тільки мотор 255й (що не завадило його у 257й перевести)

По факту я собі зробив СТІ трансміссію тільки в 5ст варіанті - всі блоки від СТІ і япівської ВРХ. :D

з 2,0 280кс - це 200т і мотору *****. Якщо хочеш їздить довше -купи 3,5-3,7 атмосферник на 280-300 коней

з 2,0 280кс - це 200т і мотору *****. Якщо хочеш їздить довше -купи 3,5-3,7 атмосферник на 280-300 коней

и желательно дизель коммерческий :D:D *** оно надо. их уже и не делает никто.

:D и это правильно,лучше на санках кататься,чем потом трактор искать. на счёт вариаторов,у меня у двоих знакомых они накрылись,на нисанах роге и жуке,каждый из них на 2 куска долларов полинял

У приятеля на флюенсе в конце декабря ******ся точно такой вариатор. Поехал делать и спросил у мастеровых: " как же так я за ним следил, масла менял, не буксовал и тп."
А мастеровой ему : " вот поэтому у тебя вариатор аж 160тыков прошел. Долгожитель! Остальные ещё раньше приезжают к нам. Так что не жалуйся , а плати 1900куе:D"

и желательно дизель коммерческий :D:D *** оно надо. их уже и не делает никто.

саме тому я залишив собі Пижа зі старим 2,0хді - він 500т міняє не помічаючи))) завтра на 245ткм поїду стартер профілактику зробити - тре бендекс поміняти і щітки, а не ото ваше всьо)))

Хотів купити 2гу під дупу - почекаю, бо єбанізм з подорожчанням авто у Європі мене вкурвлює + податки зелєпідорам я не хочу сплачувати додатково, є на чому їздить + відомчі є.

кто там что снимал ? модель можно ? Эволлюшин или скалайн ? :D:D

ты как всегда подтверждаешь что ***** не разбираешься в авто
альфа 75 конца 80-ых - 1.8т 165лс

а так серийные спорткары еще с 50-60-ых снимали, альфа 33 stradale середины 60-ых - 2литра 230лс - и это БЕЗ турбины :D

У приятеля на флюенсе в конце декабря ******ся точно такой вариатор. Поехал делать и спросил у мастеровых: " как же так я за ним следил, масла менял, не буксовал и тп."
А мастеровой ему : " вот поэтому у тебя вариатор аж 160тыков прошел. Долгожитель! Остальные ещё раньше приезжают к нам. Так что не жалуйся , а плати 1900куе:D"

аналогічно у знайомого на Аутбеку 2010 - ще їздить з варіатором,але 140-150т тільки. Міняє оливу, ніде в гімна не лазить - асфальтове авто фактично на котром неспішно соваються. Цікаво чи до 200 доїде ? :)

Субару ЖТ :D
impreza GT 94р 211кс з 2,0 мотора. Далі пішло більше - 220, 240, 265, 280, 300...

это по твоему гражданская версия как была у шкоды(не rs) ? по-моему это максимум который они выжимали.

это по твоему гражданская версия как была у шкоды(не rs) ? по-моему это максимум который они выжимали.

це була абсолютно цивільна версія імпрези - перше покоління ГТ

ГТ були до 2000 року, включно. Потім розділили на ВРХ і СТІ. ВРХ 2002 мала 218 кс (205 двигун), а СТІ 2002 - 265кс на 207 двигуні

це була абсолютно цивільна версія імпрези - перше покоління ГТ

GT в Европе WRX по всем мире

а импреза первая версия это 1.5л 97лс как в Рено символе.

короче ладно__

короче ладно__

в ***опі - почитай краще за ГТ на нормальном ресурсі. Їх було 6 генерацій - тільки ГТ.
Так от сама потужна вершн 5 і 6 мали по 280-300 коней (офіційно 280) і тільки у Япі і Британії - праворукі. Це я не пишу про лімітовані тайп RA або Спек Ц версії.

ВРХ у Європі був лише з лупатої - ти ***ню читав.

короче ладно__

Читай і не пиши ***ню - там включно з лімітованими серіями
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Читай і не пиши ***ню - там включно з лімітованими серіями
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

The Impreza was first introduced to the UK in 1994, initially as a five door hatchback/estate, and later as a 4 door saloon. A number of different models were available, with a choice of 1.6, 1.8....

гражданские версии. я ж не сравниваю с RS\M\AMG\MPS\SRT. так вот на тот момент и шкода гражданская 1.8 была зажигалка(из доступных). сейчас любая нормальная гражданская 2.0 даст прикурить WRX из 90-00х. Тот спорт который был, уже не спорт. А нового спорта Субару не подвезла. Даже наоборот сдулась.

А то что ты говоришь сейчас не ценят, не правда, очень ценят, даже больше ценителей с возможностями чем в 90-е, просто покупают кроссоверы других производителей с мощными двигателями и надежными коробками.

гражданские версии. я ж не сравниваю с RS\M\AMG\MPS\SRT. так вот на тот момент и шкода гражданская 1.8 была зажигалка(из доступных). сейчас любая нормальная гражданская 2.0 даст прикурить WRX из 90-00х. Тот спорт который был, уже не спорт. А нового спорта Субару не подвезла. Даже наоборот сдулась.

А то что ты говоришь сейчас не ценят, не правда, очень ценят, даже больше ценителей с возможностями чем в 90-е, просто покупают кроссоверы других производителей с мощными двигателями и надежными коробками.

запальничка з дрищем на 150кс Ріалі?:іржач:

СТІ не знято з випуску, як ЕВО - іди замовляй і купиш собі. Або вези з США - там вони в наявності є.

Назви які є кросовери з потужними двигунами, котрі реально конкуренти Форестеру - купа вздрочі так, а щоб було витривале і надійне - нема, окрім УАЗів від Тойоти.

Назад
Зверху Знизу