Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И никакого антисемитизма...

• Автор теми Автор теми terton
  • Дата створення Дата створення
Ну, якщо цей недоучка, який омріяним оХВицером армії так і не став, інститут так і не закінчив, то... канєшно... В тебе теж така ж освіта? Співчуваю. А цей недоучка не казав, що називаючи "ізраїльтянин" , не завжди мається в виду "іудей", бо останнє плем'я в свій час за "обособлення" вигнали зі складу древнього Ізраїлю.
Cлышь ты, политбоец...ты свои агитки хоть изредка перетрахивай...современные наци таким старьем уже пользуются;)

Интересненько, кто же тогда составляет подавляющее большинство среди этих лиц?

Мой ответ убийственно конкретный. Я - предприниматель (оптовая торговля сыпучими стройматериалами), и единственный в Харькове дистрибьютор турецких смесей ABS. Можешь пройтись по харьковским рынкам и посмотреть, кто торгует фасованной АБС-кой. Это и есть ***Ы! Потому что среди базарников у меня по этому товару клиентов нету!

Cлышь ты, политбоец...ты свои агитки хоть изредка перетрахивай...современные наци таким старьем уже пользуются;)

Ну, ты чё, шуток не понимаешь. Это ж он про Иудейскую войну

а хто над фестимілянами знущався?

По-русски правильно "филистимляне"

Останнє редагування:
Ну, ты чё, шуток не понимаешь. Это ж он про Иудейскую войну

Первый раз слышу, что политработник читад "Иудейскую войну":confused:
Протоколы Сионских Мудрецов он читал в Академии, а выперли его за то, что не усвоил ленинский "диалектический материализм" точнее он даже выговорить это слово не мог, так же как и "Филистимляне" :D

Так то ж по москальськи, а по давньоєврейськи pelistim, зовсім заплутали бідного інженера.
Протоколы Сионских Мудрецов он читал в Академии
Та не захотів я туди, бо Київ треба було покидати, я ж не мій товариш Вайсбурд, який наслужбі імперії угробив більшу частину свого життя на Уралі.
Та й Протоколів я тих не читав, зупинився на Кастейні та Д.Ріді. Хлопче, а ти читав настанови пророка Ієремії до іудеїв в Вавілонському полоні чи далі Букваря не пробрався?

Так то ж по москальськи, а по давньоєврейськи pelistim, зовсім заплутали бідного інженера.

Та не захотів я туди, бо Київ треба було покидати, я ж не мій товариш Вайсбурд, який наслужбі імперії угробив більшу частину свого життя на Уралі.
Та й Протоколів я тих не читав, зупинився на Кастейні та Д.Ріді. Хлопче, а ти читав настанови пророка Ієремії до іудеїв в Вавілонському полоні чи далі Букваря не пробрався?
Как всякий антисемит полный ******ок с кучей комплексов;)
Древнееврейское "Плиштим", что значит- "пришедшие из за моря",
потом уже Римляне переделали в "Фалестин".
То, что далее Букваря не пробрався мог бы и не говорить...:)
политработник работает не с букварем, а с цитатником Марксизма-Ленинизма....отклонение от линии партии приравниваеися к измене...:D

Щось твою "творчість" навіть Гугл не сприймає. Сам винайшов?

тишток, бен-зона, что в переводе с древнееврейского значит-не физди малыш...Гугель отлично ловит это слово:D

Що ти мене своїми літерами лякаєш.
малыш, эти названия букв греки у нас взяли, а потом такие долбаки, как ты, пытались учить букварь...:D
Алфавит-это первые буквы нашено алфавита-"Алеф-Бет"

Останнє редагування:
И еще пару слов вдогонку:

אחי, אל תלמד אבא איך לעשות ילדים. מה שאתה למדת, אנחנו כבר הספקנו לשכוח...
:)

"В евреях есть такое электричество, что все вокруг евреев намагничено, поэтому любое их количество повсюду и всегда преувеличено"
:)

малыш, эти названия букв греки у нас взяли
Та ти шо?! А я думав з арамейського та фінікійського письма. Ти чув про вавілонський полон і про те, як левіти перейшли на арамейську мову. Навряд чи. І при чому ти тут до цього, ти що, був поряд з Есфір?
Я бачу, що не ти мене чомусь навчив, а ******* тебе навчили своїй культурі.

А я думав з арамейського та фінікійського письма

Aramaic._Marriage_Document%2C_July_3%2C_449_B.C.E..webp

Арамейский свадебный документ. 449 г. до н. э.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Арамейские_языки

Та ти шо?! А я думав з арамейського та фінікійського письма. Ти чув про вавілонський полон і про те, як левіти перейшли на арамейську мову. Навряд чи. І при чому ти тут до цього, ти що, був поряд з Есфір?
Я бачу, що не ти мене чомусь навчив, а ******* тебе навчили своїй культурі.
це все чого тебе навчили в академіях?:D
Кстати, унуков своих не выпускай гулять, а то мы евреи очень любим макать мацу в кровь невинных христианских младенцев.
"Пикасная вещь, пьипьиятнийшие ощущения":D

Кстати, унуков своих не выпускай гулять, а то мы евреи очень любим макать мацу в кровь невинных христианских младенцев.
Воно мені щось про євреїв буде розказувати. Про них я від діда мого товариша, Аліка Шварцтуха, дізнавався багато чого ще при Сталіну, допомагав мені їх пізнавати мій товариш по службі Л.А.Вайсбурд (погугль про нього), Кастейн зі своєю писаниною та Д.Рід. А ти, хлопче, такий же іудей, як з Путіна русич. Від тебе тхне не іудеєм, а звичайним жлобом з культури "рашен". Був в в мене такий знайомий, який після 5-річного проживання в Хайфі писав: "Сумую за напівповаленим парканом на київському Подолі і трьома відомими буквами, які вирізані на ньому".

"Сумую за напівповаленим парканом на київському Подолі і трьома відомими буквами, які вирізані на ньому"

Ну и шо?
Мой знакомый киевский еврей в Эйлате с удовольствием уплетает привезенною мною сало, и его дети тоже.
Тоже типа тоска по Родине.
Однако от этого он не перестает быть евреем.

И евреи в Израиле тоже все разные.
Есть и преступники, и своя мафия, и те, кто переправляет в Газу боеприпасы.
Так что тут надо подходить избирательно.

Назад
Зверху Знизу