Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Переобуваетесь в полете? :D Ранее речь шла о том, что в 2025 году ЕС будет выталкивать пенсионеров и детей под бомбы в Харьков.
у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.
надо быть скромнее, ваше обсуждение тут не единственное.:незнаю::-)

Шо, прямо так и писали? По сравнению с 2022 годом - относительно спокойней, но и про бомбы какой смысл писать, если надо продолжать жить. Все мы тут понимаем, что ****ые соседи никуда не делись, ну и *** им в сраку.
правильно. продолжать жить. там, куда привел личный выбор.
и не надо осуждать других если выбор другого не совпал с вашим выбором. :незнаю:
(это образно, не про вас лично)

у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.
Ну так это не я, а именно другие люди писали об ужасном будущем в 2025.
надо быть скромнее, ваше обсуждение тут не единственное.:незнаю::-)
Я вас огорчу :D, но :цехф:, . Поэтому скромность я оставила в реальной жизни :D

Останнє редагування:
На мою думку, кожен сам вирішує лишатися чи їхати (вже поїхали).
Бо морально дуже тяжко і кукуха реально сильно їде. І я розумію, що не всі можуть це витримати.
Також, можливо, те що люди виїхали — врятувало їм життя. Або людині не має куди повертатися.
Але мене дуже тригерить, коли я бачу фото своїх колег/друзів/знайомих, що поїхали -> фото у моря / «з відпочинку» / люди подорожують/ "перечікують«/кайфують.
Мене це прям дуже тригерить.
Від деяких людей я просто відписалася усюди.
Ще у мене є одна знайома, яка переїхала в Німеччину і постійно, коли переписуємся, пише мені: «Катя, роскажи щось хороше. Що у вас там хорошого? Я так додому хочу»
Ааааа. Я прям вибухаю від злості
Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? А тому що вся ця агресія соціальноприємна. Ми всі стали як та бабця під під’їздом котра зганяє свою агресію на всіх хто щось робить не так. Вона ж не за чистоту біля під їзда, за чистоту то коли вийшов і щось зробив.

Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? ...
Тому, що людей з розладами особистосты - 9 -15% в різному ступені важкості.

Дохуя НРЛ, трохи менше психопатів, та інших рідкісних синдромів.
Якщо проаналізувати - побачиш, що ті, хто виїхав з ХА - обурюють всього декілька людей. Решта, або заздрить, або *** забиває, що є цілком нормально.

Я не можу сказати, шо ці люди психічно здорові. От чесно.
Що б там війна не генерувала - ти або залишаєшся людиною, або ні. І дуже нечасто ті, хто проявився з гіршого боку - став таким через війну.. ні, він завжди таким був, проста ти його тести не бачила, або він мімікрував і імітував нормальність.

P.S. Тут ще треба з'ясувати - що в твоєму розумінні є "обурюються". А-то, я маю наувазі стандартну трактовку цього слова, але, дуже часто - пересічні ліплять під це будь-які власті фантазії.
Наприклад - російськомовні українці ні кого не обурюють самим фактом свого існування. Вони б обурювали, якщо вдавались до традиційного "гаварі пнармаальнаму". От тоді можно обиритись і дати в єбало. А проста люди, які або ледачі, або тупі - не обурюють, а викликають певні питання, і особисто упороті - провокують на заходи протидії їхній дурковатості. Але, це не обурення.

Останнє редагування:
Єслі шо - я з вами😁 в меня канєш не В1, но разбєрьомся😎
Я думала, вы в Германии....

Опять повторюсь - пропал наш ирландец. Наверно, делает карьеру.
А не что другое, не дай боже, по здоровью.

Я думала, вы в Германии....

Опять повторюсь - пропал наш ирландец. Наверно, делает карьеру.
А не что другое, не дай боже, по здоровью.
Як кажуть - гарно там, де нас немає, але ми й туди доберемся😁

Та да, шось затих мандалорєц ірландець, глянула профіль - і не заходив навіть більше 2 тижнів... ну дай бог шоб просто не до балачок було 🤷‍♀️

вот так вот, а оказалась харьковской пенсионеркой. а я еще претцель ей предлагал😬. ну я ж того, без задней мысли, так что будет проездом,
Шошо ?????? Шо за необосновані наєзди??? Коли це я пенсіонеркой стала??🤯

Ну так это не я, а именно другие люди писали об ужасном будущем в 2025.
а еще другие люди писали про сейчас.:незнаю:
Я вас огорчу :D, но :цехф:, . Поэтому скромность я оставила в реальной жизни :D
двуличная.. так и запишем.:-)

Здається мені, що хранцузська у Вашому "полюванні" більш доречною буде 😝
Уви і ах... не розумію вапще того булькотіння🤷‍♀️ шось запропонують - а я " ніт парлє пардон мусью" 😳

Назад
Зверху Знизу