Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Оййойойой хлопці... шо ж воно коїться? 🤔

В Німеччині викрито українців на махінаціях з отриманням подвійної грошової допомоги

У федеральній землі Тюрінгія триває розслідування щодо махінацій із соціальними виплатами. Виявлено, що перебування 52 українців було зареєстровано не лише в Тюрінгії, а й на території інших країн Євросоюзу. 23 шахраїв вже позбавили права на проживання в Німеччині.

Щоб уникнути подальших фальсифікацій з соціальними виплатами, Німеччина вирішила створити спецгрупу. Її завданням стане моніторинг ситуації з новоприбулими іноземцями та перевірка даних у центральній базі.
Только 52? Недоработка органов.

кстати пока еще не встречал в немецких анкетах такого, или то я не обращал внимания.

а на какой возраст идентифицируете себя? :D
То видно анкети в нас різні😳

Возраст... кхм...нуу.. короче, в мамки вам не гожусь дажи з натяжками... так шо єслі ви теж за пільгами полюєте, як містер, то я поки шо пас😳

То видно анкети в нас різні😳

Возраст... кхм...нуу.. короче, в мамки вам не гожусь дажи з натяжками... так шо єслі ви теж за пільгами полюєте, як містер, то я поки шо пас😳
...але,по модному,мілфа

Только 52? Недоработка органов.
Це ж тіко одна земля, але ж звоночок зазвенів, да😁
скольких стран внж вы уже успели оформить?:дивитись:

у Германии бюрократия медленная, но дотошная. Вон недавно люди жаловались, что им штраф за неправильное ношение маски спустя три год после эпидемии пришел. поэтому впереди еще много будет интересных историй и от тех кто по полгода в Болгарии сидит. или многие дальнобойщики работают в Литве, а их семьи на социале в Германии живут. и говорят, так кто там узнает...
Та я то не вспіла подсуєтіться, як оті прєдпріімчиві співгромадяне... А їм шо? Ну депортірують, так вони 200% і до війни ніде не були і зараз не будуть🤷‍♀️

Це ж тіко одна земля, але ж звоночок зазвенів, да😁

Та я то не вспіла подсуєтіться, як оті прєдпріімчиві співгромадяне... А їм шо? Ну депортірують, так вони 200% і до війни ніде не були і зараз не будуть🤷‍♀️
Там по особливо "прєпріімчивим" кримінальні провадження відкрили. Але німецька тюрма то, звичайно, не українська :-)

Там по особливо "прєпріімчивим" кримінальні провадження відкрили. Але німецька тюрма то, звичайно, не українська :-)
Ось майже типовий з одного чатіка, ви відразу зрозумієте шо це капець ( назва країн міняється канєш) :
"хто може допомогти з питанням на рахунок пермессо, чи зможу я получити його, якщо я був у Канаді та отримав допомогу там, і чи не помішає те що в мене є польський номер песеля?"

Оййойойой хлопці... шо ж воно коїться? 🤔

В Німеччині викрито українців на махінаціях з отриманням подвійної грошової допомоги

У федеральній землі Тюрінгія триває розслідування щодо махінацій із соціальними виплатами. Виявлено, що перебування 52 українців було зареєстровано не лише в Тюрінгії, а й на території інших країн Євросоюзу. 23 шахраїв вже позбавили права на проживання в Німеччині.

Щоб уникнути подальших фальсифікацій з соціальними виплатами, Німеччина вирішила створити спецгрупу. Її завданням стане моніторинг ситуації з новоприбулими іноземцями та перевірка даних у центральній базі.
соседка по прибытии в Германию оформляла доки, перед ней оформлялись наши цыгане, мамаша с 10 детьми.
когда приходила в следующий раз была уже другая мамаша с этой же толпой детей.
но немцы это раскусили, и сравнивали фото детей с уже ранее оформленными.

соседка по прибытии в Германию оформляла доки, перед ней оформлялись наши цыгане, мамаша с 10 детьми.
когда приходила в следующий раз была уже другая мамаша с этой же толпой детей.
но немцы это раскусили, и сравнивали фото детей с уже ранее оформленными.
Один "німець" писав шо з ним в поїзді бригада ціла їхала - зняли за пару годин польські виплати, потом вийшли десь в німцях за тим же, і всю дорогу переживали, шоб ще в Австрію вспіть🤦‍♀️😁

а дети, дети есть?! штук пять хотя бы...и на каждого киндергельд💰
Та канєш є дитятко. Тільки трошки завеличке для кіндергельдів 😭 тіко для стіпендій якихось може згодиться🤷‍♀️

Вы давно ничего не писали, Ольга.
Как вы? Хоть в двух словах, по возможности. 😊
Да все как у всех, живу под Харьковом, работаю в Харькове. Летом много работы было, поэтому была постоянно занята. Мечтаю, что это все когдато закончится. Вспоминаю столетнюю войну в Англии

Да все как у всех, живу под Харьковом, работаю в Харькове. Летом много работы было, поэтому была постоянно занята. Мечтаю, что это все когдато закончится. Вспоминаю столетнюю войну в Англии
Столетнюю нам не надо!
Спасибо , что откликнулись.
Хорошо, когда форумчане выходят в эфир после молчания, сейчас это ценно, все воспринимается по-другому , в войну.

Назад
Зверху Знизу