Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А єслі кто-то нєудачно вклінілся би мєжду Вашимі фрєскамі, то поломал би всю концєпцію всєй конструкціїНєту пророка в свайому отєчістві.
Смішно те, що він не жартував.Ви с дєцтва родились неудачним шутніком? 🥱
Я подобрав час, када всє заняти, кромє Анжели.А єслі кто-то нєудачно вклінілся би мєжду Вашимі фрєскамі, то поломал би всю концєпцію всєй конструкції
Засранец.. скок сеня км намотал..Я подобрав час, када всє заняти, кромє Анжели.
До...я. Нє, трошкі больше.Засранец.. скок сеня км намотал..![]()
Монь.. а можно нескромний вопрос..До...я. Нє, трошкі больше.
Отличная идея, Анжелика. Надеюсь вас не смутит, что на данном этапе у меня одна, но большая комната и одна, но большая кроватка. И духовки нетТак шо там нащот гостів аміго? Тіко я согласна зімою, бо літом в вас жарюка і кріси 🥱
В жопу нє дам.(С)Монь.. а можно нескромний вопрос..![]()
Раскладушку купляй. Будєш спать на пляжу, як Крузо.Отличная идея, Анжелика. Надеюсь вас не смутит, что на данном этапе у меня одна, но большая комната и одна, но большая кроватка. И духовки нет
Ви с дєцтва родились неудачним шутніком? 🥱
Ну до зіми можна купить роскладушку і ейрфраєра якого і норм🥱Отличная идея, Анжелика. Надеюсь вас не смутит, что на данном этапе у меня одна, но большая комната и одна, но большая кроватка. И духовки нет
От ти дура..В жопу нє дам.(С)
Тіхо!!Слава богу я не в курсі за його дручок 🥱
Спасі і сохрані! 😳Тіхо!!
Бо щас пан надумає виправити це досадноє нєдоразумєніє, і Вам в лічку полетить дікпік![]()