- Повідом.
- 27478

Де ссуть??? От в чом вопрос.Пиво хлещуть - то ладно, так вони же ще сцуть.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Де ссуть??? От в чом вопрос.Пиво хлещуть - то ладно, так вони же ще сцуть.
Не знаю, що таке тафель, але у статті ноги ростуть з кацапстануНу тіко німців завозить очевидно🤷♀️ поки кровіночки на тафельном фронті воюють
На святу німецьку землю. Або у унітазДе ссуть??? От в чом вопрос.
І на когоДе ссуть??? От в чом вопрос.
Написано Євростат, перепощують наші. Якшо ви проти - напишіть їм🤷♀️Не знаю, що таке тафель, але у статті ноги ростуть з кацапстану
На кого і на шо і так понятно, нажаль☹І на кого![]()
Я не проти, я хуйню однобоку не читаюНаписано Євростат, перепощують наші. Якшо ви проти - напишіть їм🤷♀️
Про тафель ХФексперти по жопомойкам знають все, проконсультують😁
Шож делать? Если их нельзя победить, надо присоединятся и стать лудшим из худших.Люди - взагалі мразі, за рідкісним виключенням ))
Он симпатяшка.
От незрозуміло - супермразью, чи навпаки, найменшою? ))Шож делать? Если их нельзя победить, надо присоединятся и стать лудшим из худших.![]()
Надо у германцев спросидь.Де ссуть??? От в чом вопрос.
Я бы не вдул.Он симпатяшка.
Кампотний фестіваль тре устроять .. і глянуть скіко випьють за час по безлімітним білетам😳Надо у германцев запити.
П.С. Був однажды на півночі фестивалю в Нуорке.
Устроили его на пирсе на реке Гудзон.
Продали безлімітну кількість квитків.
Но поставили тільки 50 кабінок.
Стало дуже весело через час.
А я б да. Симпатичный чувак, хоть и мудило.Я бы не вдул.
Я сам колеблюсь, если честно.От незрозуміло - супермразью, чи навпаки, найменшою? ))
Ой, хитруєш ))Я сам колеблюсь, если честно.
На суперговно я не потяну, посредственностью - противно, мелочью - не хочеццо.
Вот пока и держу нейтралитет.
...сидимо з котом на кухні,дивимося у люк пральної машини,як стірається одяг,захопливе видовище,краще любого кіно
Самого себя рекламировать - нескромно.Ой
Ой, хитруєш ))
Хай лендлорд купляє🤷♀️Моя зараза сломалась.
![]()
Але ж приємно ))Самого себя рекламировать - нескромно.![]()
Час прийшов, тому і роблятьPS сегодня разговаривал с мамой, говорит все её знакомые бегают по местным стоматологиям и делают себе зубы в Германии...как то так🤷♀️