Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
хлопці ви рішайте шото бистріше, а то я піду...посплю чи кіно яке посмотрю...чи мультіка про спанч боб🥱

хлопці ви рішайте шото бистріше, а то я піду...посплю чи кіно яке посмотрю...чи мультіка про спанч боб🥱
Посмотрите лучше "Южный Парк", там много про Канаду, вот тут на кацапском языке:

https://www.youtube.com/results?search_query=южный+парк+канада

Я, конечно, предпочитаю английский оригинал, потому что многое теряется при переводе...

Подивіться краще "Южный парк", там багато про Канаду, ось тут на кацапському мовою:

https://www.youtube.com/results?search_query=южный+парк+канада
Не хо про парк...нудно... 🥱 смішний ще є той... графіті волз... но там перевод тре навєрно. ..
Та шо там вирішувати? Мультік краще
Та я знаю... це я так, для вєжлівості...шоб не думали шо я свинота невоспітана😳

О...в мене ж 4 часть поліцейської академії є... гамно а смішне...і дєцтво напоминає☹

Пробувала совіцькі комедії - а вони не смішні вопще... ужасні... в депресію чуть не впала...☹☹

Можна ще бандитский петербург, або бригаду
петербург той ніколи не дивилась, навіть коли всі аж пісялись від нього. А бригада гамно одноразове🥱

І умнічать не тре вапще, в мене очень маленький вибор кін не оплочених. Тут з таким не побалуєшся ага. Шо доступно в тому й риємся, селяві🤷‍♀️

. Их в школе не учат даже грамматики и получая тонны имейлов я перестала удивляться, что они не знают, что обращение необходимо обозначить запятыми.
В английской граматике правила пунктуации отличаются от наших,
из того что я пока осилила:
- во фразе "Hello Ja-Olasa, ..." запятую ставим только после имени
- ставим перед and
- не ставим перед because.
Спасибо, что делитесь впечатлениями. Для себя сделала вывод, что на второй год у всех идет период адаптации, тоска по дому и привычной жизни. Одних тошнит от замков в каждом селе, хочется неоновых вывесок и круглосуточного магазина, другим не хватает этих самых музеев.

петербург той ніколи не дивилась, навіть коли всі аж пісялись від нього. А бригада гамно одноразове🥱

І умнічать не тре вапще, в мене очень маленький вибор кін не оплочених. Тут з таким не побалуєшся ага. Шо доступно в тому й риємся, селяві🤷‍♀️
Та вже час підлаштовуватись під реалії і платити за контент, раз така справа

Назад
Зверху Знизу