- Повідом.
- 32862

Та кому вони всрались?Хлопці, так шо там з молодими блондінками? Навєрно кастінг вже проводять? Переживаю🥱
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та кому вони всрались?Хлопці, так шо там з молодими блондінками? Навєрно кастінг вже проводять? Переживаю🥱
...такий стан буває,коли вдень під вечір поспишО. Тобто тебе дратує, як мінімум, 80% того, що навколо?
Та пану німцю ж!!! Він же написав!!!Та кому вони всрались?
Так і знав, що з тою Америкою щось не так ))...такий стан буває,коли вдень під вечір поспиш![]()
...там канада поряд-негаразди звідти йдутьТак і знав, що з тою Америкою щось не так ))
Не може бути. Там Трюдо...там канада поряд-негаразди звідти йдуть
Посмотрите лучше "Южный Парк", там много про Канаду, вот тут на кацапском языке:хлопці ви рішайте шото бистріше, а то я піду...посплю чи кіно яке посмотрю...чи мультіка про спанч боб🥱
Та шо там вирішувати? Мультік кращехлопці ви рішайте шото бистріше, а то я піду...посплю чи кіно яке посмотрю...чи мультіка про спанч боб🥱
...або поїсти щосьТа шо там вирішувати? Мультік краще
Не хо про парк...нудно... 🥱 смішний ще є той... графіті волз... но там перевод тре навєрно. ..Подивіться краще "Южный парк", там багато про Канаду, ось тут на кацапському мовою:
https://www.youtube.com/results?search_query=южный+парк+канада
Та я знаю... це я так, для вєжлівості...шоб не думали шо я свинота невоспітана😳Та шо там вирішувати? Мультік краще
Можна ще бандитьский петербург, або бригадуПробувала совіцькі комедії - а вони не смішні вопще... ужасні... в депресію чуть не впала...☹☹
петербург той ніколи не дивилась, навіть коли всі аж пісялись від нього. А бригада гамно одноразове🥱Можна ще бандитский петербург, або бригаду
В английской граматике правила пунктуации отличаются от наших,. Их в школе не учат даже грамматики и получая тонны имейлов я перестала удивляться, что они не знают, что обращение необходимо обозначить запятыми.
Та вже час підлаштовуватись під реалії і платити за контент, раз така справапетербург той ніколи не дивилась, навіть коли всі аж пісялись від нього. А бригада гамно одноразове🥱
І умнічать не тре вапще, в мене очень маленький вибор кін не оплочених. Тут з таким не побалуєшся ага. Шо доступно в тому й риємся, селяві🤷♀️
Жаба даве😳Та вже час підлаштовуватись під реалії і платити за контент, раз така справа
...або чиплятися на сусідський вай фай,нехай він платеТа вже час підлаштовуватись під реалії і платити за контент, раз така справа
Так це про хрестик і трусиЖаба даве😳
В мене інший варіант є ))...або чиплятися на сусідський вай фай,нехай він плате