Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Кста, є якісь відомості з Австралії? :)
От тут брехать не буду. Бо тік токів зі зміюками на потолку і крокодилами в заборі мені хвата. 🤷‍♀️
А, точно. Західна Сахара це хіба не частина пустелі?
Я в пустинях некопенгаген😳

вот статья как раз про это была...ничего что тупенькие, зато ж любовь! давайте всех подряд тянуть в страну.
нашел ссылку. Он 14 месяцев учит немецкий, три раза сдавал тест на 27-40 балов (а надо 60) и каждый раз испытывает невероятный стресс
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Нуну..тяніть-тяніть🥱

От тут брехать не буду. Бо тік токів зі зміюками на потолку і крокодилами в заборі мені хвата. 🤷‍♀️

Я в пустинях некопенгаген😳
Бачу, що і в Австраліях Ви не гелендваген :)

вот статья как раз про это была...ничего что тупенькие, зато ж любовь! давайте всех подряд тянуть в страну.
нашел ссылку. Он 14 месяцев учит немецкий, три раза сдавал тест на 27-40 балов (а надо 60) и каждый раз испытывает невероятный стресс
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вы жестокий :(

та ну, украинские пенсионеры, которым это сто лет не надо уже как минимум на А2 посдавали. А тут молодой лоб с любовью всей жизни и перспективой прожить всю жизнь ничего не делая за спиной немки
Расіст! І ейджист ще на додачу😁

Щас розказали одну історію шо один новоявлений убєгант-німець хвалиться своєму знайомому заробітчанину, як він втомлюється от клубєшників, бухаловок і прочого...і не хоче, а приходиться бо гроші ж халявні, чо ж не пожить🤦‍♀️😁 які там курси і все проче...а ви кажете нєгри ага...

Назад
Зверху Знизу