Кста, є якісь відомості з Австралії?От шось таке наче було

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кста, є якісь відомості з Австралії?От шось таке наче було
А, точно. Західна Сахара це хіба не частина пустелі?То німецька на яхті. А харківська в пустині живе...ви всьо перепутали🤷♀️
Є. Борщ на кенгурятині швидко скисаєКста, є якісь відомості з Австралії?![]()
От тут брехать не буду. Бо тік токів зі зміюками на потолку і крокодилами в заборі мені хвата. 🤷♀️Кста, є якісь відомості з Австралії?![]()
Я в пустинях некопенгаген😳А, точно. Західна Сахара це хіба не частина пустелі?
Якраз Чорна п'ятниця...до речі,пральна машина якись дивний звук вже декілька серій видає,мабуть предстоїть скоро оновлення
Нуну..тяніть-тяніть🥱вот статья как раз про это была...ничего что тупенькие, зато ж любовь! давайте всех подряд тянуть в страну.
нашел ссылку. Он 14 месяцев учит немецкий, три раза сдавал тест на 27-40 балов (а надо 60) и каждый раз испытывает невероятный стресс
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...учора прочитав, у аеропорту Відня є стійка реєстрації пасажирів, які переплутали Австралію з АвстрієюКста, є якісь відомості з Австралії?![]()
А в Марокках?Я в пустинях некопенгаген😳
А їх тоже дві???😳А в Марокках?
Бачу, що і в Австраліях Ви не гелендвагенОт тут брехать не буду. Бо тік токів зі зміюками на потолку і крокодилами в заборі мені хвата. 🤷♀️
Я в пустинях некопенгаген😳
Вчора? Ну так, двадцять років як один день...учора прочитав
Вы жестокийвот статья как раз про это была...ничего что тупенькие, зато ж любовь! давайте всех подряд тянуть в страну.
нашел ссылку. Он 14 месяцев учит немецкий, три раза сдавал тест на 27-40 балов (а надо 60) и каждый раз испытывает невероятный стресс
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та хто ж зна?А їх тоже дві???😳
...було діло, плутали теж?Вчора? Ну так, двадцять років як один день![]()
Ну написав же. Расист ))хорошо, что не написал, что за 14 месяцев и обезьяну можно а1 обучить, еще б и расистом назвали...
Мене тоді ще до літаків саму не пускали...було діло, плутали теж?
Расіст! І ейджист ще на додачу😁та ну, украинские пенсионеры, которым это сто лет не надо уже как минимум на А2 посдавали. А тут молодой лоб с любовью всей жизни и перспективой прожить всю жизнь ничего не делая за спиной немки
В туалетах во всех супермаркетах есть столики для замены дайперсов.Помню фотки как Бритни Спирс на полу в супермаркете сыну памперс меняла.... Не в тележке, да.
Це яка?Ох, надеюсь не хожу я тут по больной мозоли пани Хафер![]()