Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

• Містер Лафройг.png
    Містер Лафройг.png
    293.2 КБ · Перегляди: 47
Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га? :D пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
Як раз наоборот - вони переживають шоб роботу нормальну найти можно було, а то тут спеціаліст з німецького соціалу кажний день жопи мить комусь отправляє. Больна тєма навєрно 😁

Як раз наоборот - вони переживають шоб роботу нормальну найти можно було
Работу помочь найти и устроить могут, наверно, только местные. ,,Та та ,, писала, что её соседа с одной рукой немцы устроили на работу, их дочка из мэрии. Если не путаю.

Як раз на пошту пропозицію прислали, а тут пост про з/п 4000 євро ))
Еххх... не беруть пока шо на такі роботи...но я питаюсь😳
Работу помочь найти и устроить могут, наверно, только местные. ,,Та та ,, писала, что её соседа с одной рукой немцы устроили на работу, их дочка из мэрии. Если не путаю.
Ну так дворніком , уви. .. якби в мерію 😳

Еххх... не беруть пока шо на такі роботи...но я питаюсь😳

Ну так дворніком , уви. .. якби в мерію 😳
Вас могли бы за компьютер, таблички заполнять, по работам дворников.
Сводки, совещания- для них данные нужны.
Это я фантазирую...

Я тоже подумала, что пропозиция насчет работы.
А что в бутылке?
колір
Насичений медовий бурштин

ніс
Медово-солодкий з відтінками білого персика та манго, потім вершковий темний ірис, ваніль та кедрове дерево, потім тонка олія зимової зелені та ноти паленої шавлії та кореня солодки

смак
Пікантний і солодкий з апельсином і тропічними фруктами, спочатку накриває ротову порожнину, а потім переходить до сухості

Закінчити
Теплий і тривалий після завершення, який виділяє торф у роті та сіль на губах

дозрівання
Дозріває в бочках з американського дуба і закінчується в приправленому хересом олоросо гогсхед, що надає насичений смак і глибину

колір

ніс
Медово-солодкий з відтінками білого персика та манго, потім вершковий темний ірис, ваніль та кедрове дерево, потім тонка олія зимової зелені та ноти паленої шавлії та кореня солодки

смак
Пікантний і солодкий з апельсином і тропічними фруктами, спочатку накриває ротову порожнину, а потім переходить до сухості

Закінчити

дозрівання
Дозріває в бочках з американського дуба і закінчується в приправленому хересом олоросо гогсхед, що надає насичений смак і глибину
Так что внутри? Коньяк? Если что, я з села.

колір

ніс

смак

Закінчити

дозрівання
Крашена англійська самогонка, короче. По ціні автівки🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу