- Повідом.
- 32862

Шоб тищі 4 було на руки, не меньше😳 напрімєр. А лучче больше, канєш.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шоб тищі 4 було на руки, не меньше😳 напрімєр. А лучче больше, канєш.
Як раз наоборот - вони переживають шоб роботу нормальну найти можно було, а то тут спеціаліст з німецького соціалу кажний день жопи мить комусь отправляє. Больна тєма навєрно 😁Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га?пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
На жаль, не тільки "там". "Тут" те ж самеВоно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
Як раз на пошту пропозицію прислали, а тут пост про з/п 4000 євро ))Отой Лафройг - це намьок?😳
Работу помочь найти и устроить могут, наверно, только местные. ,,Та та ,, писала, что её соседа с одной рукой немцы устроили на работу, их дочка из мэрии. Если не путаю.Як раз наоборот - вони переживають шоб роботу нормальну найти можно було
А пропозиция какая , больше? 😀Як раз на пошту пропозицію прислали, а тут пост про з/п 4000 євро ))
3750 фунтівА пропозиция какая , больше? 😀
Если не тайна
Еххх... не беруть пока шо на такі роботи...но я питаюсь😳Як раз на пошту пропозицію прислали, а тут пост про з/п 4000 євро ))
Ну так дворніком , уви. .. якби в мерію 😳Работу помочь найти и устроить могут, наверно, только местные. ,,Та та ,, писала, что её соседа с одной рукой немцы устроили на работу, их дочка из мэрии. Если не путаю.
😳😳👍👍 тре брать.3750 фунтів
Доставка дорога ((😳😳👍👍 тре брать.
Тю... це за бутильок такі дєньжищі??? Я думала шо работу предлагають... і зп не мінімалка як раз😳Доставка дорога ((
Вас могли бы за компьютер, таблички заполнять, по работам дворников.Еххх... не беруть пока шо на такі роботи...но я питаюсь😳
Ну так дворніком , уви. .. якби в мерію 😳
Я тоже подумала, что пропозиция насчет работы.Доставка дорога ((
колірЯ тоже подумала, что пропозиция насчет работы.
А что в бутылке?
Я согласна!Вас могли бы за компьютер, таблички заполнять, по работам дворников.
Сводки, совещания- для них данные нужны.
Это я фантазирую...
Так что внутри? Коньяк? Если что, я з села.колір
Насичений медовий бурштин
ніс
Медово-солодкий з відтінками білого персика та манго, потім вершковий темний ірис, ваніль та кедрове дерево, потім тонка олія зимової зелені та ноти паленої шавлії та кореня солодки
смак
Пікантний і солодкий з апельсином і тропічними фруктами, спочатку накриває ротову порожнину, а потім переходить до сухості
Закінчити
Теплий і тривалий після завершення, який виділяє торф у роті та сіль на губах
дозрівання
Дозріває в бочках з американського дуба і закінчується в приправленому хересом олоросо гогсхед, що надає насичений смак і глибину
Крашена англійська самогонка, короче. По ціні автівки🤷♀️колір
Насичений медовий бурштин
ніс
Медово-солодкий з відтінками білого персика та манго, потім вершковий темний ірис, ваніль та кедрове дерево, потім тонка олія зимової зелені та ноти паленої шавлії та кореня солодки
смак
Пікантний і солодкий з апельсином і тропічними фруктами, спочатку накриває ротову порожнину, а потім переходить до сухості
Закінчити
Теплий і тривалий після завершення, який виділяє торф у роті та сіль на губах
дозрівання
Дозріває в бочках з американського дуба і закінчується в приправленому хересом олоросо гогсхед, що надає насичений смак і глибину
ВіскіТак что внутри? Коньяк? Если что, я з села.
Так отож. Помочь реально могут только реальные знакомые.Я согласна!