Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Хлопці хто вдруг переживав я вернулась. І я нікого не злопала і мене ніхто. Потому шо - а зачем??? Зайців не виділа, кабанів тоже. Много думала о смислє жизні потому як ми такі піщинки на Млєчному путі шо даже грусно.

///
Разок еще было - донецкий хрон ко мне доебался. "где вы были 8 лет, пока бамбили бамбас", я ему говорю "в літаке", он вскочил подбежал. Я ему посоветовал сесть на место, пока я не встал со своего, а он не лег. Потом его вывели индусы хозяева заведения.
///
про літак гарно сказав :)

а ще хотів запитати ..хоч це офтоп ..про тарганів звичайних , або інших паразітів
Як з цим справи в різних країнах де ви мешкаете обставини ? е\нема ітд ?

про літак гарно сказав :)

а ще хотів запитати ..хоч це офтоп ..про тарганів звичайних , або інших паразітів
Тарганив нэма. Пацюкы йэ.

Кукарачей много. Иногда домой залазят. Летом это происходит. Зимой они в канашке сидят, там теплее.
Больше тараканы или пальмовые жуки. Я их называю Батька или Рыгорыч.

Они поддерживают Украину по умолчанию (удалённо).
Немного позитива: не на Рейхстаге, а всё равно приятно.:)
Ещё Германия нам военной помощи подбросила недавно на 1,3 млрд. евро
В Mannheim флаг весел украинский, сейчас повесили флаг Израиля, в знак поддержки. В соседнем городке на 50.000 жителей в центре города тоже висит флаг Украины - в знак солидарности с народом Украины, который находится в состоянии войны и до сих пор подвергается жестокой агрессии.

В Mannheim флаг весел украинский, сейчас повесили флаг Израиля, в знак поддержки. В соседнем городке на 50.000 жителей в центре города тоже висит флаг Украины - в знак солидарности с народом Украины, который находится в состоянии войны и до сих пор подвергается жестокой агрессии.
Я, когда видела эти флаги, так на душе хорошо становилось - что мы не одни.

photo_2023-01-16_11-26-36.jpg

Жена такое в Варшаве видела

Там той, з тим пенсіонерським круізом шо ви рекламували - біда☹ не отплив. А тепер і зовсім скасувати хочуть. Дурень думкою багатіє в общем☹
Ой, бида-бида :D А чего не отплыл?
Пусть не скасовують, а цену зныжують.

Ой, бида-бида :D А чего не отплыл?
Пусть не скасовують, а цену зныжують.
Та от ті організатори оказались не собствєнніками тої лодки, ну і понеслось... а якби десь заплила на необітаємий остров з тими бабцями, тоді шо? Калавур прямо...одні обманщики кругом((

Та от ті організатори оказались не собствєнніками тої лодки, ну і понеслось... а якби десь заплила на необітаємий остров з тими бабцями, тоді шо? Калавур прямо...одні обманщики кругом((
Ото б Ви раділи б: усі бабці на необітаємому острові - і смартфон не зарядиш, і комент не калякнеш....:D

Самое страшное я видела на москве, правда, еще при союзе.
Снимали комнату в командировках у одной бабули в хрущевке.
Черные тараканы, аж лыскучи. :( Крупные экземпляры сантиметров по 5. остальные помельче.
Ночью в туалет выйти - проблема. Аж шелестят.

Ото б Ви раділи б: усі бабці на необітаємому острові - і смартфон не зарядиш, і комент не калякнеш....:D
Та ладно...ті бабці імпортні, на лодках катаються, обізян розглядують... це наші всєлєнську мудрость фєйсбука і совіцького прошлого не можуть не наярювать🤦‍♀️😁

Назад
Зверху Знизу