Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Правильно, поганяй тьоток!
Та шо їх ганяти? Жодна Меркадона, жоден Рево, жоден Кауфланд (чи Кауфленд, хз, хоча похуй) не постраждав. Поки що.
Сидять, 12 центами міряються. Сука, не дай Бог, в нас щось піде не так, попиздують в Уругвай. І будуть жалітися, що щось не так.
Тьфу, блеать

До чого тут Сільпо?
До порівняння очевидно🤷‍♀️

Правильно, поганяй тьоток!
Так це ж звичайне ХФшне развлєченіє - мужики кидаються на баб. Не в харошому смислі канєш😁

А це тіко в мене сайт чи тел так тупить???? Переводе шото само собі, удаляє, міняє??? Я провіряю і ісправляю довше чим пишу🤦‍♀️

Та шо їх ганяти? Жодна Меркадона, жоден Рево, жоден Кауфланд (чи Кауфленд, хз, хоча похуй) не постраждав. Поки що.
Сидять, 12 центами міряються. Сука, не дай Бог, в нас щось піде не так, попиздують в Уругвай. І будуть жалітися, що щось не так.
Тьфу, блеать
Муляє око - заігнорь тему, й буде тобі щастя.

Так це ж звичайне ХФшне развлєченіє - мужики кидаються на баб.
Та я їх повністю розумію.
А це тіко в мене сайт чи тел так тупить???? Переводе шото само собі, удаляє, міняє??? Я провіряю і ісправляю довше чим пишу🤦‍♀️
В мене все ок.

Мені? Мені допомога не потрібна. Допомога потрібна тим, хто жаліється на вартість туалетного паперу за кордонами Батьківщіни
Щось не можу второпати, то це ти за них так переймаєшся.
Якщо тебе турбує їх доля, можеш допомогти їм.

На мою думку, проблеми потрібно вирішувати у реальному житті, а не воювати з інтернетними міражами.

Щось не можу второпати, то це ти за них так переймаєшся.
Якщо тебе турбує їх доля, можеш допомогти їм.

На мою думку, проблеми потрібно вирішувати у реальному житті, а не воювати з інтернетними міражами.
Я вище написав. Що усі ці люди роблять на українському форумі? А допомагати в нас є кому. Лінія фронту чимала

Назад
Зверху Знизу