Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...заміж вийшла?..передала естафету іншій
Алена писала в теме( поэтому это не тайна), что и дочка с внуком и она с мужем, в Германии. Как сейчас - не знаю.
Алена возвращалась за котом, в Харьков, тогда ещё эвакопоезда были, кот одурел, сильно её подрал, ей потом в Германии лечили руку.
Но хвостатый член семьи соединился с хозяином - внуком Алёны.
Такая была история, рассказанная в этой теме.

Немецкий Sülze, от которого произошло русское слово «зельц», является немецкой разновидностью
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(студня).
Википедия

Немецкий Sülze, от которого произошло русское слово «зельц», является немецкой разновидностью
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(студня).
Википедия
хз. вот нашла рецепт

Но виноделы Пфальца питают особенно нежную любовь к сложным разновидностям этого блюда.

Вариантов приготовления зельца - великое множество. Каждый повар, как правило, имеет свой собственный рецепт. Желудок начиняют двумя-тремя сортами мелко порубленного мяса, колбасным фаршем, шпиком, сваренными в мундире картофелинами, размоченными в молоке булочками, добавляют яйца, мелко порубленный лук, соль, перец, мускатный орех, петрушку и майоран. Начиненный и крепко завязанный желудок варится на медленном огне часа полтора. Потом его выкладывают на блюдо и придавливают доской с тяжелым гнетом. Остывший желудок нарезают ломтиками и обжаривают. Подают с белым хлебом и тушенной квашеной капустой. Мощное блюдо!

как то на холодец не похоже..

Панове німці, а шо ми мовчим щодо проекту закону, про який вже всі блохери з кожного утюга проверещали " українцям всім видадуть німецькі паспорти"?

Панове німці, а шо ми мовчим щодо проекту закону, про який вже всі блохери з кожного утюга проверещали " українцям всім видадуть німецькі паспорти"?
По-перше, це ще "проект".
По-друге, в цьому "проекті" ніяких преференцій тільки для українців немає.
По-третє, не всім. Бо в проекті є умови.
Вчетверте, мій "утюг" мовчить :-)

Останнє редагування:
По-перше, це ще "проект".
По-друге, в цьому "проекті" ніяких преференцій тільки для українців немає.
По-третє, не всім. Бо в проекті є умови.
Вчетверте, мій "утюг" мовчить :-)
Ну от я і думаю шо всі так возбудились на цей проєкт, наче там шось цікаве для 8 з 10 прибульців😁

Мені здається, що найбільше у цій темі подібні проекти хвилюють саме Вас 😊

Ну от я і думаю шо всі так возбудились на цей проєкт, наче там шось цікаве для 8 з 10 прибульців😁
...це 100 відсотково може стосуваться різного рода спеців,у яких зацікавлені роботодавці,усі інші,навряд отримають громадянство

От создателей "эту вклейку на 2 года через год аннулируют", "джобцентр машину заставит продать" и прочей херни :D

От создателей "эту вклейку на 2 года через год аннулируют", "джобцентр машину заставит продать" и прочей херни :D
...все це можна зробити значно простіше,перестати давати гроші ні за що,і тоді там залишаться тільки ті,хто захоче жити на рівних умовах з аборигенами

Ну так навіть ті шо живуть без всяких вклейок, а підлягають умовам ТЗ, прекрасно живуть...потому що ТЗ = вклейка, а не навпаки 😁
І друге. Скіко умовних прибиральниць або нелегальних "бровкі-ноготочкі" відповідають наразі умовам того ще проєкту?

Ну так навіть ті шо живуть без всяких вклейок, а підлягають умовам ТЗ, прекрасно живуть...потому що ТЗ а не вклейка 😁
І друге. Скіко умовних прибиральниць або нелегальних "бровкі-ноготочкі" відповідають наразі умовам того ще проєкту?
...вони всі знаходяться на обліку у джобцентрі і навряд зможуть там існувати завдяки бровкам-ноготочкам,а при ТЗ якраз і дають оту вклейку,або пластик

...це 100 відсотково може стосуваться різного рода спеців,у яких зацікавлені роботодавці,усі інші,навряд отримають громадянство
на що то громадянство? ви на вибори зібрались? зараз збираюсь робити, бо діти хочуть у Америку злітати, щоб візи не просити. а так би і ще 20 років жила без того громадянства.

Назад
Зверху Знизу