Статус: Офлайн
Повідом.: 465
Повідом.: 465
И че смешного-то?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вона була як домашня тварина.
Товарищ Сорос! Отпиздить женщину в таком случае гараздо нормальней, чем ********** собаку.
ну гуси да. ну тоді як кішка. так пойдет?Гуси тоже - домашние животные!!!
А их любят все без передыху!!!!
А если собака нюхала, как в приведенном примере? Женщина ж не нюхала...
нехуй нюхать ні мене ні мою дитину! хай іде і нюхає власника, хоч в ****А если собака нюхала,
а це в Харкові було?Я про хозяйку растерзанной психом-физруком собаки.
нехуй нюхать ні мене ні мою дитину! хай іде і нюхає власника, хоч в ****
а це в Харкові було?
Я про хозяйку растерзанной психом-физруком собаки.
коли до вас підійде хтось на вулиці і наполегливо стане з вами знайомитись - вам це сподобається?Но у собак такая природа, они так знакомятся...
нехуй нюхать ні мене ні мою дитину! хай іде і нюхає власника, хоч в ****
Ну я о ней же. Аргументы ж приводятся, что мешает собака, а противломаженщины нет приема, и негоже это как для джентельмена. Лучше голову питомца ей предоставить и больничку оплатить
коли до вас підійде хтось на вулиці і наполегливо стане з вами знайомитись - вам це сподобається?
А у человека такая природа, что он бьт с носака любого кого считает опасным.Но у собак такая природа, они так знакомятся...
А у человека такая природа, что он бьт с носака любого кого считает опасным.
я еще ходил камыш им рвал,так они перед тем как его есть лапками разминали![]()
та хоч овальне з конусом! ви можете зрозуміти що я їх боюсь? боюсь і все тут! і дитина моя боїться, навіть маленьких собак, бо на неї кинулась собака (вище писала). в мене жах в середині все паралізовує від того, що велика собака до мене підбігає. так чому я повинна це терпіти? я ж не нав.язую любов до свого кота нікому. не хожу по вулиці і не тикаю його перехожим.Не путайте зеленое с квадратным.
Для собак это норма. Для людей это странно по меньшей мере.
та хоч овальне з конусом! ви можете зрозуміти що я їх боюсь? боюсь і все тут! і дитина моя боїться, навіть маленьких собак, бо на неї кинулась собака (вище писала). в мене жах в середині все паралізовує від того, що велика собака до мене підбігає. так чому я повинна це терпіти? я ж не нав.язую любов до свого кота нікому. не хожу по вулиці і не тикаю його перехожим.
ага посмотри на одну из моих тем только по спокойней