4000 грн на місяць

Выборы 2007 в ВР

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Выборы в ВР (2007 г.) НЕ НАКРУЧИВАТЬ! Кто будет накручивать голосование получит бан.

• Я счастливый человек, живу в другом государстве.

Голосів: 28 2.0%
  • Я не пойду на выборы, все кандидаты ...

Голосів: 166 12.0%
  • 1. Комуністична партія України (оновлена)

Голосів: 7 0.5%
  • 2. Партія національно-економічного розвитку України

Голосів: 1 0.1%
  • 3. "Український Народний Блок"

• 4. Партія регіонів

Голосів: 255 18.4%
  • 5. Партія Вільних Демократів

Голосів: 5 0.4%
  • 6. Соціалістична партія України

Голосів: 10 0.7%
  • 7. "Блок Литвина"

Голосів: 43 3.1%
  • 8. "Блок Юлії Тимошенко"

Голосів: 404 29.1%
  • 9. Виборчий блок Людмили Супрун – Український регіональний актив (УРА)

Голосів: 2 0.1%
  • 10. Блок "Християнський блок"

Голосів: 0 0.0%
  • 11. Селянський Блок "Аграрна Україна"

• 12. Прогресивна соціалістична партія України

Голосів: 25 1.8%
  • 13. Комуністична партія України

Голосів: 32 2.3%
  • 14. Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА"

Голосів: 217 15.6%
  • 15. Блок "Всеукраїнська громада"

• 16. Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

Голосів: 11 0.8%
  • 18. Партія Зелених України

Голосів: 20 1.4%
  • 19. "Блок партії пенсіонерів України"

• 20. Всеукраїнська партія Народної Довіри

• 21. Виборчий блок політичних партій "КУЧМА" (Конституція – Україна – Честь – Мир – Антифашизм)

Голосів: 9 0.6%
  • ПРОТИВ ВСЕХ

Голосів: 150 10.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1388
  • Опитування закрито .
Какой выбор? Где выбор?
Три правых партии. ПРАВЫХ.
И мелкая шелупонь, позиционирующая себя, как левые, но готовые мигом продаться. Да, все равно кому

mrdao.
а навіщо метушня. ми маємо систему якій кілька тисяч років:
- плебейський трибун - одна штука
- сенат (буржуї та аристократи) - одна штука (зараз на переоформленні)
- плебеї - 37-38 мільйонів
і це надовго

opal-de, енто не вилка, енто - шабаш ... :-)

В парламент попадут:
Слушайте, граждане украины, почему в меню одно г@вно!!!!????
Частично согласен:)
Когда у нас появятся нормальные политики, которые будут думать о том, как народу сделать лучше, а не как обобрать лохов?
Быть может когда народ дозреет и перестанет чувствовать себя лохом, и голосовать за тех кого вы перечислили выше?
Проблема в неопытности избирателей?
Як раз після того как сформувалась теперішня коаліція (а я вважав що на той час це краще рішення) я у колі своїх друзів зробив такий собі прогноз: що в наступний рік рівень життя знижеться на 5-10% і не тому що ПР погана (а вона таки погана), а тому що:
1. Ціни на енергоносії виростуть і виростуть суттєво (при ПР вони виросли але не настільки як було б при помаранчевих)
2. "Перезріло" підвищення цін на ЖКХ- їх збиралися пілнімати ще в 04 році, а потом все відкладали, вже Єхануров вимушений був починати це, але основні дії повинні були зробити коацілянти- зробили вони це досить бездарно, але таки зробили.
3. Проблема 2004-2005 року- те що наобіцяли перед виборами 2004 року (той же Янук.) виконали, додали хаотичну економічну політику ЮВТ і отримали такий дісбаланс економіки... Частково частину проблем зм"якшив уряд Єханурова, але далеко не все
4. Політичне протистояння гілок влади та суспільства
От на основі ціх факторів я вважав що як мінімум рік буде важким і не про яке покращення життя вже сьогодні справа не йде- питання в тому наскільки погіршеться. І я вважав і вважаю що ці питання вирішував б будь-який уряд і на мою думку ПР вирішувала їх далеко не кращим чином але проблема в тому що помаранчі робили б це ще гірше. Як завжди- не має вибори між поганим та добрим, є вибір між дуже поганим та ще гіршим.

Останнє редагування:
mrdao сказав(ла):
Когда у нас появятся нормальные политики, которые будут думать о том, как народу сделать лучше, а не как обобрать лохов?
Лет наверно через двадцать, когда вымрут те, кто голосует за преступников?
Проблема в неопытности избирателей?
никогда, не читайте научной фантастики и не слушайте истеричек:) (кстати, если Вы считаете себя за лоха, то это ЛИЧНО Ваша проблема:))
поимённо перчислите преступников во власти и , соотвественно, перечень их преступлений.
проблемы никакой нет...проблема у истерички с косой в том, что она не у власти:)

Так что с голосовалкой-то уже 6 число, а её как не было так и нет до сих пор

расскажите нам про великую "бандитку" , руководительницу ЕЭСУ :)

Да нафига постить тут всякую чушь?

Вот Посилання видалено читайте...

Кстати список пополнился:

Посилання видалено

Останнє редагування:
кстати,такое вот....
знакомые,работающие членами ДВК подрассказали,что прокуратура начала вызывать членов и глав ДВК на вопрос "А откуда это у партий есть списки избирателей и тому подобное,что содержится во внутренней документации комиссий",но...но вызывают без повестки..просто звонят по телефону и приглашают...
к чему бы это....

члены и главы ДВК могут посылать "нахуй" открытым тесктом любого, кто вызывает без повестки:):) прекратите "оранжевые" истерики..

Да конечно за каждой более менее крупной партией всегда стоит определенное кол-во спонсоров происхождение капиталов которых может вызывать множество вопросов.Но вопрос состоит только в том на сколько позиция и действия,партии и ее лидеров, зависит от спонсоров.
Мое мнение-некоторые наши партии давно превратились в простых лобби интересов своих хозяев и не стесняясь занимаются только этим.

EdDolg сказав(ла):
проблемы никакой нет...проблема у истерички с косой в том, что она не у власти

Вот здесь просто мега согласен.
Ставлю плюсик :)

а че ж не открытое голосование?

Я за Витренко. Витренко су*а умная)))

а где пункт: я не пойду на выборы потому что я там уже была и мой голос выкинули в корзину, как и ваши впрочем.

Я на выборы пойду - ибо сознательный
Вычеркну всех - ибо суки
Мечтаю проголосовать за Ветренко.
Но боюсь. А вдруг пройдет

Время поздне, наверное поэтому прочитал "Виборчий блок політичних партій "КУЧМА" как корчма. Заинтересовался...
Буду думать...Все это не зря

Партія Вільних Демократів!!!!!

Ой, я лусну, любі друзі...:-)

Назад
Зверху Знизу