В парламент попадут:
Слушайте, граждане украины, почему в меню одно г@вно!!!!????
Частично согласен
Когда у нас появятся нормальные политики, которые будут думать о том, как народу сделать лучше, а не как обобрать лохов?
Быть может когда народ дозреет и перестанет чувствовать себя лохом, и голосовать за тех кого вы перечислили выше?
Проблема в неопытности избирателей?
Як раз після того как сформувалась теперішня коаліція (а я вважав що на той час це краще рішення) я у колі своїх друзів зробив такий собі прогноз: що в наступний рік рівень життя знижеться на 5-10% і не тому що ПР погана (а вона таки погана), а тому що:
1. Ціни на енергоносії виростуть і виростуть суттєво (при ПР вони виросли але не настільки як було б при помаранчевих)
2. "Перезріло" підвищення цін на ЖКХ- їх збиралися пілнімати ще в 04 році, а потом все відкладали, вже Єхануров вимушений був починати це, але основні дії повинні були зробити коацілянти- зробили вони це досить бездарно, але таки зробили.
3. Проблема 2004-2005 року- те що наобіцяли перед виборами 2004 року (той же Янук.) виконали, додали хаотичну економічну політику ЮВТ і отримали такий дісбаланс економіки... Частково частину проблем зм"якшив уряд Єханурова, але далеко не все
4. Політичне протистояння гілок влади та суспільства
От на основі ціх факторів я вважав що як мінімум рік буде важким і не про яке покращення життя вже сьогодні справа не йде- питання в тому наскільки погіршеться. І я вважав і вважаю що ці питання вирішував б будь-який уряд і на мою думку ПР вирішувала їх далеко не кращим чином але проблема в тому що помаранчі робили б це ще гірше. Як завжди- не має вибори між поганим та добрим, є вибір між дуже поганим та ще гіршим.