Выбор масла

🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.

Что Выбрать

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    32
  • 🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ну за эти деньги наверное это лучшее.
Та отож, я в магазині покрутився, подивися що є в наявності, і тому за HX7 5w40 написав. Ладно будем пробувать, раніше теж напівсинтетика була, думаю при таких пробіг все буде гаразд.

Та отож, я в магазині покрутився, подивися що є в наявності, і тому за HX7 5w40 написав. Ладно будем пробувать, раніше теж напівсинтетика була, думаю при таких пробіг все буде гаразд.
Дивись тільки маркування перевіряй всі на каністрах включаючи QR не пошкодуй часу.. Бо тестю замовляв, то по інтернету чуть на новій пошті не підробку отримав... Походу можна замовляти тільки в офф.точка продажу Шелл.. повівся на шарову доставку.

А що це за новини, я не поняв WTF? Вони там що попухли.. :суперечка: Лазив на нашому драйві і побачив цю новину.. Хлопці рішили ізі мані зробить чи що?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
А що це за новини, я не поняв WTF? Вони там що попухли.. :суперечка: Лазив на нашому драйві і побачив цю новину.. Хлопці рішили ізі мані зробить чи що?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не мабуть побачили що всі топи пішли типу Мобіл, Шелл, Кастрол і т.д, Залишився тільки лукойл і інший місцевий шерпотреб, тому вони рішили трохи грошей "підзаробить" мене вже нічого не дивує. Не подобається шо робить бренд, не купуєш та й все.

Может пригодится кому...

Так це корисна інформація, особливо для тих у кого є масложор в двигуні навіть невеликий. Бо десь може застати в дорозі неочікувано. Хоча знайомий такий є так в нього чергова літрушка. завжди з собою. Я собі брав каністру Шелл 5л, а в двигуні трохи більше 4х, то ж є резерв невеликий, тримає в гаражі. А як беру нове, то старе пускаю на змащування цепку для електропили, працює відмінно:)

На тому ж oil клубі писали що як правило виробники використовують декілька варіантів базових оливих, а інші показники доводять вже різними пакетами присадок. Тому як правило якщо один бренд то можна лити спокійно. Цікаво тільки у Шелл же звичайна синтетика йде з звичайної нафти, а лінійка шелл ультра вже з газу.. Там скоріш, за все структура базового мастила суттєво відрізняється.

На днях робив замовлення в АТЛ на мобил 1 в 5 литрової каністрі. Акція 4+1=5. З думкою "на АТЛ не бодяга". Пришла стремна каністра, в ній не можна роздивитися місяці виготовлення каністри на її дні. А також боковий індикатор рівня мастила якийсь кривий. Ну і мого допуску дексос 2 вже не має. А раніше був. Відкрив на задній стороні відкладну сторінку, на неї написано зроблено во Франції, на сайті в Бельгії... Ризикувати не став, відправив назад.

На тому ж oil клубі писали що як правило виробники використовують декілька варіантів базових оливих, а інші показники доводять вже різними пакетами присадок. Тому як правило якщо один бренд то можна лити спокійно. Цікаво тільки у Шелл же звичайна синтетика йде з звичайної нафти, а лінійка шелл ультра вже з газу.. Там скоріш, за все структура базового мастила суттєво відрізняється.
А газ вони з нафти видобувають :-)

Посмотрел недавно индийскую уличную кухню. Понял что отработка уже не та.

А хтось пробував розливне мастило купляти в майстернях? Я знайшов одне місце через сайт офіційного представника з дорогих брендів, на розлив виходить на четверть дешевше. Наливають з бочок. А вот що в тих бочках хз.

На днях робив замовлення в АТЛ на мобил 1 в 5 литрової каністрі. Акція 4+1=5. З думкою "на АТЛ не бодяга". Пришла стремна каністра, в ній не можна роздивитися місяці виготовлення каністри на її дні. А також боковий індикатор рівня мастила якийсь кривий. Ну і мого допуску дексос 2 вже не має. А раніше був. Відкрив на задній стороні відкладну сторінку, на неї написано зроблено во Франції, на сайті в Бельгії... Ризикувати не став, відправив назад.
А що на Мобілі немає кода для перевірки по типу як на Шелл? Що чик-чик 3 секунду і через телефон онлайн перевірив оригінальне чи ні купив?

А хтось пробував розливне мастило купляти в майстернях? Я знайшов одне місце через сайт офіційного представника з дорогих брендів, на розлив виходить на четверть дешевше. Наливають з бочок. А вот що в тих бочках хз.
Я на сто меняю масло,тоже мне льют с бочки.

А газ вони з нафти видобувають :-)
Воно то може й так, але це ж не відміняє її чистоту? Он знайомий лазив прокладку ГБЦ міняти на Кіа Соул, хвастався фоточками. Сами після них я задумався про те що б перейти також на Шелл..

Вкладення

• phot.jpg
    phot.jpg
    722.5 КБ · Перегляди: 10
Воно то може й так, але це ж не відміняє її чистоту? Он знайомий лазив прокладку ГБЦ міняти на Кіа Соул, хвастався фоточками. Сами після них я задумався про те що б перейти також на Шелл..
Будь яка синтетика рівня a5/b5 + заміна раз в 5-6К дасть такий схожий результат. Ще двигуни на газу практично не образують нагара. Головне щоб це не підробка була

Будь яка синтетика рівня a5/b5 + заміна раз в 5-6К дасть такий схожий результат. Ще двигуни на газу практично не образують нагара. Головне щоб це не підробка була
Це Шелл ультра 5в40, а там по A3/B4 і по API: CF, SN якось так.. По інтверал здається 8-9 тисяч, це в нього як раз рік в нинішній час. раніше казав що 2 рази в рік мастило міняв. А стосовно підробки згоден на всі 99.99% але на Шелл там же код, тому там легко перевіть. Як згадаю як я колись на кастролі дивився каністри.. Там було 11 моментів на каністрі як відрізнити оригінал від підробки.. ото хардкор був.. А зараз взяв, стер код, через телефон просканував і готово.. Максимально для лінивих)) І ніяких тобі квестів з розглядом каністри з всіх боків:D

Ну судя чи з графіків то ГТЛ база, на якій зроблена база, у шелл ультра, вже ж по витриваліше буде, судя чи з тестів в мережі. Це умовно показник живучесті оливи.

Вкладення

• живучесть.jpg
    живучесть.jpg
    63.2 КБ · Перегляди: 7
Ну судя чи з графіків то ГТЛ база, на якій зроблена база, у шелл ультра, вже ж по витриваліше буде, судя чи з тестів в мережі. Це умовно показник живучесті оливи.
Нагар це більш от присадок залежить, а не від бази. Присадки не дають продуктам зносу утворювати тверді фракції та випадати в осадок + протиокислювальні присадки. Зараз типа борються з зольністю і масла С2/С3/С4 і т.п. ідуть з неметалевими присадками, типа це щось змінює, на справді не дуже.

Нагар це більш от присадок залежить, а не від бази. Присадки не дають продуктам зносу утворювати тверді фракції та випадати в осадок + протиокислювальні присадки. Зараз типа борються з зольністю і масла С2/С3/С4 і т.п. ідуть з неметалевими присадками, типа це щось змінює, на справді не дуже.
В цілому згоден, але ж моторна олива на 80% складається з базової оливи, тому чим міцніше база, тим масло буде довше ходити. Вже бачив не перший тест Шелл яке зроблене на GTL на пробігу в 8-10 тис.км ще має нормальні показники. Але якщо говорити саме про нагар, то тут згоден основну роль, мають миючо-диспергуючі присадки та антиокислювальні присадки, а точніше їх кількість)) Але все одно я б якість бази і її вплив я б не списував))

Вже багато років заливаю собі Fuchs Titan GT1 Pro C3 5w30.

Назад
Зверху Знизу