Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Встречайте - новый мошенник форума aleks-as. Простая тупая халатность или полный похуизм и кидалово покупателя?

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
DVSx86 не ображайся, але у вас у Харкові такі самі розгільдяї, та пофігісти як і у Києві, тому простіше буде через когось...

слушай, милый человек, тебе бесплатно помогли, все разжевали, в рот положили, а ты нас разгильдяями и пофигистами теперь называешь?

в свои 33 года не научили банальной вежливости? или у вас там во Львове все такие как ты?
хотя гуглится о тебе в принципе схожее мнение, так что оставим это на твоей совести.
надеюсь в обслуживании тебе откажут.
будь здоров!

Добавлено:

HIS 7850 Fan 1GB GDDR5 PCI-E DVI/HDMI/2xMini DP
Part: H785F1G2M
EAN: 4895139007749
S/N: H121034982

надеюсь, если кто-то будет искать историю твоей видеокарты, наткнется на этот форум, и почитает тему. будет человеку опыт, так сказать, общения.

Останнє редагування:
слушай, милый человек, тебе бесплатно помогли, все разжевали, в рот положили, а ты нас разгильдяями и пофигистами теперь называешь?

в свои 33 года не научили банальной вежливости? или у вас там во Львове все такие как ты?
"Огурцы бывают разного сорта" (узбекская поговорка).

DVSx86 - я мав на увазі працівників сервісних служб..., але є укр народне прислів"я: "на злодії горить шапка". Напевно воно стосується тебе, раз ти так усе сприйняв у свій адрес!
Дякую за твою доброзичливість!
PS. Якщо погуглити про мене, то зможеш знайти і от це
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
і на рос оверах можна знайти багато чого цікавого...
По роботі працюю із кількома потужними харківськими виробниками і зроблені мною висновки небезпідставні...
Тут тема не про те і нікого із форумчан образити не хотів, а от за твою доброзичливість уже усе зрозумів!

Вот ******* западенская. Сразу как помогли, перешел на украинский язык и быковать начал. Да у них там походу все такие *******ы. Включая дальнобоев на дорогах, продавцов в магазине, которые если слышат русскую речь сразу выпадают на мороз и делают вид что тебя нет и ты пустое место. Мудачье и ***** и ******, это ваша характеристика. Я не утверждаю что у вас там все такие, но это относится к большинству.
Я тоже тебе желаю, чтоб тебя послали ***** с видеокартой.

DVSx86 - я мав на увазі працівників сервісних служб..., але є укр народне прислів"я: "на злодії горить шапка". Напевно воно стосується тебе, раз ти так усе сприйняв у свій адрес!

думай что говоришь, перед тем как открывать свой рот.
я, кстати, и есть "працівник сервісних служб", который тебе бескорыстно помог. и несмотря на это - я "розгільдяй, та пофігіст".

так что ты меня обидел не только по географическому, но и по профессиональному признаку. не говоря о том, что плюнул, фактически в лицо своими бендерскими манерами.

DVSx86 - раджу читати уважно, те що я пишу! Висновки зроблені обгрунтовано на основі фактів! Інколи сервісникам наших харківських виробників, з я кими працюю по роботі, місце не у сервісній службі, а у цирку клоунами! Багато буває аналогічних ситуацій

Мені допоміг Espiro.
Раджу усім, хто їсть укарінський хліб, набратися толоерантності, вихованості та адекватності, не паклюжити українську мову а шанувати її, поважати співрозмовників та не переходити на особистості!
ПС. У останніх кількох постах викрилася ваша сутність!

Раджу усім, хто їсть укарінський хліб, набратися толоерантності, вихованості та адекватності, не паклюжити українську мову а шанувати її, поважати співрозмовників та не переходити на особистості!

Ты перед тем, как давать такие советы, научись грамотно писать. Да и на личности ты первый перешел, хоть и косвенно. Ханжа ты бендерская :D

DVSx86 - раджу читати уважно, те що я пишу! Висновки зроблені обгрунтовано на основі фактів! Інколи сервісникам наших харківських виробників, з я кими працюю по роботі, місце не у сервісній службі, а у цирку клоунами! Багато буває аналогічних ситуацій

ты знаешь, я тоже по работе общаюсь с западоной Украиной. поверь, *******ов там не меньше, чем в восточной.
но если говорить как ты - то могу точно также сказать, что:
Висновки зроблені обгрунтовано на основі фактів! Інколи сервісникам наших западно-українських покупців, з я кими працюю по роботі, місце не у сервісній службі, а у цирку клоунами!

Мені допоміг Espiro.
вот ты не поверишь, но он тоже сотрудник сервисного центра. так что тоже попадает под означенную категорию.

ПС. У останніх кількох постах викрилася ваша сутність!
я тоже не сахарный, общаюсь довольно резко, это есть. но заметь, первым оскорбил (не только меня, а всех технарей Харькова) именно ты.

Якщо уважно почитаєш один із моїх постів...
Тут тема не про те і нікого із форумчан образити не хотів, а от за твою доброзичливість уже усе зрозумів!
Можна зрозуміти, що ображати нікого не хотів, та зроблені висновки правдиві.
Де гарантія, що присланий товар на сервіс, не буде проігнорований або не буде щось спеціально зроблено, щоб не було гарантії... Відправник із західного регіону, а враховуючи ваше відношення до нас, твої щирі побажання - припускається велика ймовірність даної ситуації навіть ще до моїх постів у даній темі.
Так у чому я не правий, коли розглянув варіант із здачею девайсу харківянином, та пофігістичним відношенням у сервісі?
Де-які компютерні фірми таке практикують і вже стикався із даною ситуацією. Неправота сервісників довелася, але це забрало багато часу та нервів.
Так що написане мною не відповідало дійсності?

что за бред вы морозите, sergiosem07?
если вы такой мнительный, и думаете что все, а особенно харьковчане, только и думают, как вас обмануть - езжайте на Тайвань, лично передавайте свою поломанную карту производителю. контакты я вам дал, и вы даже туда чтото написали..

Останнє редагування:
прочитай уважно ще раз!
Це можливий один із варіантів хронологічності подій, який уже був у моїй практиці!
Повторюю ще раз! Нікого ображати не хотів, стараюся ні про кого погано не думати! Завжди треба мати підстраховку, щоб не попасти у сладні ситауції...
Якби не aleks-as - моїх постів у даній темі би не було.

Останнє редагування:
честно, ты мне напоминаешь ****ов в Америке. их права в свое время ущемляли, и они этим теперь по полной пользуются - выторговывают себе льготы, скидки, и прочее на основании того, что с ними когда-то было.
так и ты лепишь "враховуючи ваше відношення до нас" куда ни попадя.

заметь, ты первым постом написал что со Львова, и не смотря на это тебе все разжевали, объяснили и подсказали.

За допомогу форумчан я подякував у свої постах! Espiro - особисто у лс.
Дуже добре, що у вас на фоорумі усі дружні та допомагають один одному.
Було і від тебе недобре побажання, що також не дає тобі честі.
Дякую за допомогу та підтримку :пиво:
Вирішення проблем із відеокартою буду усіх читачів даної теми ставити до відома у своїх постах у цьому розділі.
Усім приємного дня, дякую за співпрацю. Кому буде потрібна допомога у Львові - звертайтеся, можу дати свій моб телефон.

Надеюсь что тебя пошлют ***** с твоей картой, потому что ты ****о , а не потому что со Львова

superpuper - *****ок учись культуры и толерантности - дичь москальско-азиатская, ****ушник!

superpuper - *****ок учись культуры и толерантности - дичь москальская, ****ушник!

ну пошло-поехало.
видимо теперь мы все-таки увидели твое истинное лицо, ранее скрытое за маской нужды в помощи.
жаль видеть, что такие люди все еще живут в нашей стране.:confused:

заметь, тебе superpuper намекнул на то, что к львоянам у него претензий нету, а вот ты, как человек, как личность, вызываешь бурную реакцию.

Можу сказати аналогічне стосовно де-яких форумчан!
Я нікого не ображав, матом не крив, та "добрих" побажань не робив, як де-які представники вашої фауни! Ще хочу наголости, що попав у дану тему також завдяки представникові вашої фауни!

Якби не aleks-as - моїх постів у даній темі би не було.

Ще хочу наголости, що попав у дану тему також завдяки представникові вашої фауни!

ага, докучи к моему вопросу:

а по одному кидале судить весь город, всех его людей, все фирмы, вы не считаете немного перегибом?

вам, кстати, никто не мешал купить эту же карту у любого львовского перекупа, коих сотни, и также само быть кинутым....

не говоря о том, что во Львове отлично развита сеть розничных магазинов по проже пк комплектухи, где быть кинутым гораздо сложнее.
но придется переплатить 3-5-10 баксов. ойойой! :)

Читай уважно мій пост вище!
Я нічого не конкретизовував, чітко імен не наводив! Кожен сприймає самокритику в міру своєї поведінки та образу життя!
Сервісники у всіх державах (навіть у Євпропі) однакові: їх основна задача довести неправоту клієнта... Далі йде фактор довіри до фірми та у відношенні її до клієнтів - це впливає на успішність фірми.
З одного мого кометаря розвели **** на 2 сторінки та побажали різні "добрі" речі та багато нецензурщини.
Схаменіться, а то культурою від вас аж пре!

Останнє редагування:
Фэ. Не зря видяха накрылась. Не выдержала такого общения.

Назад
Зверху Знизу