Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вот я и говорю изверги, звери, это даже не просто селяни, простой человек это сделать бы не смог только больной, а если с усердием то это ваще..... в этом году собираюсь в первые на западную поехать, вот думаю может газовый балончик взять, времена другие но люди теже, а то нос отрежут(пытка номер 009)или ухо(пытка №010 и №011). А ведь над теми кто нехотел выполнять приказы они тоже издевались, применяя различные *****, и издевались с усердием. Думаю что новобранцев они обучали этим пыткам.Они выполняли приказ своего начальства, командиров УПА, но делали это с усердием!
Послухаю раду, але тільки мені хочеться прочитати все. половину вже осилив. Підбірка, видана мамаду, вже була мною проглянута. Легінь, Мамаду! не полінувався. якби теже звинувачення були б пред'явлені Росії, то ніхто б з українців їх не заперечував, а намагався б наполегливо довести. Але якщо розмова йде про Вас, коханих, то тут просто не дозволяє самолюбність.
Что это ты вдруг на украинском заговорил? раньше за тобой не замечалось
Так ви все ще кажете, що УПА вбивали мирних жителів?
Ось вам наказ про дискредитацію УПА. Ці люди цілком могли проводити і ті вбивства, про які ви говорите. Тим паче, що біс його знає, хто то був насправді.
Послухаю раду, але тільки мені хочеться прочитати все. половину вже осилив. Підбірка, видана мамаду, вже була мною проглянута. Легінь, Мамаду! не полінувався. якби теже звинувачення були б пред'явлені Росії, то ніхто б з українців їх не заперечував, а намагався б наполегливо довести. Але якщо розмова йде про Вас, коханих, то тут просто не дозволяє самолюбність.
Власне це є перший приклад того, що ваші джерела однобоко показують методи боротьби (з) УПА.
До речі, я, скориставшись вашою порадою, звернувся до сайту, з якого ви берете дані. І ви не повірите, але:
Так ви все ще кажете, що УПА вбивали мирних жителів?
Ось вам наказ про дискредитацію УПА. Ці люди цілком могли проводити і ті вбивства, про які ви говорите. Тим паче, що біс його знає, хто то був насправді.
Вони не мирні. Але для дискредитації в очах мирного населення цілком можна вирізати пару сімей, а потім представити це все як напади бандерівців.Ну ты даешь, с каких хренов убитые главари ОУН-УПА:
- заместитель командующего УПА "Клима Савура" - полковник Ефремович - 04.03.45 г.
- начальник штаба "Дубового" - "Макаренко".
- заместитель Волынского областного коменданта СБ - "Кук" - 25.01.1945 г.
- **** Волынского областного провода "Степан" - 15.12.1944 г.
- шеф связи областного провода ОУН "Комар" - 02.02.1945 г.
- районный комендант "СБ" "Василько" - 25.01.1945 г.
стали мирными людьми!
Хммм... а Джордно Бруно відкидав закони Ньютона і говорив, що Земля як млинець?
Власне, як було насправді - невідомо. Очевидцям не віримо, в документи теж. Пригадується свого часу СРСР відкидала голодомор на Україні, потім відкидали існування УПА, тепер відкидають те, за що УПА боролись, хоча насправді, за що вони боролись - можна дослідити дуже легко.
Ну я ніби як не піарився, а какати сусідам під хату.... Я що ***** чи що? (москалем бути не можу принципово)
1) Простіше не змінювати свій погляд на цю проблему, а залишити все як є. Тим паче, що існує велика кількість праць, про те, що УПА були поганими.
2) Довгий час насаджувався стереотип, що УПА воювали проти СРСР на стороні Німеччини і стріляла в спини радянським солдатам.
3) УПА це суто західно-українське явище (якщо дивитися лише на бойові дії, то так воно і є), а оскільки західні-українці козли, напівполяки, ....їди, то значить і ставлення до тих, кого вони вважають героями - аналогічне.
И вот тут Вы здорово проявляетесь,как демагог, когда говорите, что"... СРСР відкидала голодомор на Україні, потім відкидали існування УПА..." -
СССР не отрицало голод на Украине,
Ага. Особливо гарно воно розказувало, за що УПА воювало. Дотепер всі про це знають. До речі, після війни частина УПівців повірила товаришам, які казали "Родіна вас простіла". Що з ними стало - не буду переказувати. При потребі знайдете самі.и тем более не отрицало УПА - СССР ВСЕГДА ЗАЯВЛЯЛО, ЧТО УПА СУЩЕСТВОВАЛО , но такое УПА украинскому народу принесло очеь много бед и Вы своими поползновениями, пытаясь обелить ОУН-УПА оказываете своему народу "неоценимую" услугу , Вы - Геббельс украинского народа , да воздастся Вам.
Это с какого то будуна?мамаду и зануда-одно лицо?
Викладайтеwanderlust, могу открыть тему про голодомор 1932-33 годов и так же выложу аргументировано причины его, локализация ( не только в украине , но и в хлеборобных областях россии) Кстати почему голодомор был так же в поволжье, на кубани, на дону, в средней полосе россии а вот в сибири и на севере его не было? Ранее в своих постах я намек давал!
Власне посилаються на те, що бачили, а чітких аргументованих відповідей дати не можуть.Єдине що буде цікаво побачити це всеж таки документи Нюрнберзького процесу на які всі посилаються, а здається ніхто так не бачив.
ПС: щодо Голодомору в України прийнято закон щодо статусу цієї події - чітко визначена його сутність і головне - якщо ви публічно заперечуєте цей факт - Вас можуть притягнути до відповідальності - оскільки Форум це є публічне місце то будьте обережні з висловами
Решение о голодоморе на украине - политизированное решение, и я не совсем согласен с ним по таким причинам:щодо Голодомору в України прийнято закон щодо статусу цієї події - чітко визначена його сутність і головне - якщо ви публічно заперечуєте цей факт - Вас можуть притягнути до відповідальності - оскільки Форум це є публічне місце то будьте обережні з висловами
Ви можете не погоджуватись но не маєте права про це говорити публічноРешение о голодоморе на украине - политизированное решение, и я не совсем согласен с ним по таким причинам:
1) голодомор был не только на украине но и в россии.
2) геноцидом это назвать как то трудновато!
Геноцид - действие направленное на уничтожение определенного этноса, национальности. НАПРИМЕР ТУРКИ ВЫРЕЗАЛИ В НАЧАЛЕ 20-ГО ВЕКА ТОЛЬКО АРМЯН, ПО НАЦИОНАЛЬНОМУ ПРИЗНАКУ! Немцы уничтожали евреев четко понациональному признаку, независимо от места проживания. Это геноцид. А на украине (да и не только на украине) хлеб отбирали у крестьян вне зависимости от национальной принадлежности! И никто не будет возражать, что украина - многонациональное государство. Был голодомор, но от него страдали все национальности , проживающие в этих( хлеборобных) областях!
щодо першого пункту - Ви теж не привели лінки на документи Нюрнберзького процесу (якщо на них є посилання в статтях що Ви привели то мабуть це не рахується бо підтвердити їх не можна)Власне посилаються на те, що бачили, а чітких аргументованих відповідей дати не можуть.
А росіянам це не загрожує. Хіба що баном і адмін відповідальністю адміністрації форуму![]()