Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мимо.Вес пустого местного пр-ва ровно 110гр.Они на весе газа наебуют.Якщо 305, то логічно, що там на ті 25гр металу на стінках менше. Ото потім і рве їх.
Схоже почали в нас десь ***ню палевну робити на фоні попиту великого.
Сколько сейчас стоит перезаправить?можливо.
В мене є їх купа нормальних та я перезаправляю. Нових з початку війни не купував.
я перезаправляю 450 різьбові, з них підливаю в інші за допомогою китайського перехідника. Переважно 100гр різьбові, але й в дихлофоси - просто бо це простіше, ніж їхати за новими чи тягати напівпорожні.Сколько сейчас стоит перезаправить?
Или ты сам это делаешь?
Я сам заправляю.Не вижу смысла платить лишнее.Сколько сейчас стоит перезаправить?
Или ты сам это делаешь?
ага.отсоединил.и попер газ из баллона.вышло не мало.воняло газом.Отсоединяй баллон.
ну для цього треба купити балон великий. Так його в мене нема.Я сам заправляю.Не вижу смысла платить лишнее.
У меня остался 8 литров с старых временну для цього треба купити балон великий. Так його в мене нема.
Если у тебя квартира на электрике то "дихлофосники" улетают.А газу не так багато потрібно насправді
Да. тут только такое надо:Если у тебя квартира на электрике то "дихлофосники" улетают.
я за себе кажу - мені газ потрібен для вилазок, да й то мінімально индивідуально. В походи газ купую по місцю. Тож великий балон для заправки я не купував раніше.Если у тебя квартира на электрике то "дихлофосники" улетают.
Лень таскать из кладовки.Дихлофосник живет в плитке.Да. тут только такое надо:
В мене стеклокерамічна електрична варочна поверхня з сенсорними кнопками. У разі вимкнення електрики вона, звісно, вимикається, а при поверненні електрики вона залишається вимкненою. Тож дурна ситуація з "автоматичним" розігріванням газового балончика на електричній плиті не виникне. До речі, у разі залиття сенсорних кнопок або якщо ті кнопки просто чимось накриті довше, ніж потрібно, вона пищить та твирубається.включена электроплита, выключают свет, плиту ******ы не выключают, ставят на неё газовую плитку, включается свет. бум!
1.5-2 грами на літр.Сколько весит литр газа который в трубе? Бо засек сегодня, что за 1 минуту через 1 горелку сгорело 3 литра газа по счетчику
А він під тискомА как же тогда в кубе газа оказывается 700 грамм?😜
Походный вариант. Обычно на рыбалки брал, а сейчас и доиа сгодилась.а говорил нет плиты газовой