Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все про переносні (туристичні) газові плитки

Вага моїх балонів - 109+-1 гр.
Тож разом із газом 330 виходить.

Якщо 305, то логічно, що там на ті 25гр металу на стінках менше. Ото потім і рве їх.
Схоже почали в нас десь ***ню палевну робити на фоні попиту великого.

Якщо 305, то логічно, що там на ті 25гр металу на стінках менше. Ото потім і рве їх.
Схоже почали в нас десь ***ню палевну робити на фоні попиту великого.
Мимо.Вес пустого местного пр-ва ровно 110гр.Они на весе газа наебуют.

можливо.
В мене є їх купа нормальних та я перезаправляю. Нових з початку війни не купував.

Сколько сейчас стоит перезаправить?
Или ты сам это делаешь?
я перезаправляю 450 різьбові, з них підливаю в інші за допомогою китайського перехідника. Переважно 100гр різьбові, але й в дихлофоси - просто бо це простіше, ніж їхати за новими чи тягати напівпорожні.
По 65 останній раз заправляв.

Але це місцевий напівзнайомий. Так пару інших, які цим займались, зараз поза зоною доступу.

А когда баллонг присоеденен он все время травит потихоньку.

Я сам заправляю.Не вижу смысла платить лишнее.
ну для цього треба купити балон великий. Так його в мене нема.

А газу не так багато потрібно насправді. В походах треба - але те я купую по місцю. А локально на якихось вилазках беру 100гр балон під сублімати з чаєм, в нього ж підливаю з 450 китайских перехідником. Ну ще взимку дихлофос юзаю для розпалки багаття. Коротше мало юзаю, 4шт 450 заправляю, в мене тут взагалі поряд, та на все це вистачає на рік.

ну для цього треба купити балон великий. Так його в мене нема.
У меня остался 8 литров с старых времен
А газу не так багато потрібно насправді
Если у тебя квартира на электрике то "дихлофосники" улетают.

Если у тебя квартира на электрике то "дихлофосники" улетают.
я за себе кажу - мені газ потрібен для вилазок, да й то мінімально индивідуально. В походи газ купую по місцю. Тож великий балон для заправки я не купував раніше.

Зараз поки проблем з газом вдома не було.

4-е фото - ручка электроплиты повернута во включеное положение.
Уже были такие *******ы - включена электроплита, выключают свет, плиту ******ы не выключают, ставят на неё газовую плитку, включается свет. бум!
Но виноваты газовые баллончики, а не *******ы.

включена электроплита, выключают свет, плиту ******ы не выключают, ставят на неё газовую плитку, включается свет. бум!
В мене стеклокерамічна електрична варочна поверхня з сенсорними кнопками. У разі вимкнення електрики вона, звісно, вимикається, а при поверненні електрики вона залишається вимкненою. Тож дурна ситуація з "автоматичним" розігріванням газового балончика на електричній плиті не виникне. До речі, у разі залиття сенсорних кнопок або якщо ті кнопки просто чимось накриті довше, ніж потрібно, вона пищить та твирубається.

направді пох навіть його стан - гчим більший тиск, тим більша щільність. Забули вже епопею з перерахунком газу "під нормальні умови", коли взимку донараховують додатковий коефіцієнт бо холодний розріджений газ рахується невірно лічильником.

В тих низькомолекулярніх вуглеводородних газів, що використовуються для опалення, щільність біля 700-750гр на м3 при 25 градусах. Тиск в мережі смішний, тож десь стільки ж фактична щільність газу в трубі. Тож 3л це 2.2гр десь.

view

Назад
Зверху Знизу